Εκρηκτική παραίτηση δημοσιογράφου live στο δελτίο
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-23 09:20:00
0 0

Με τον πιο θεαματικό τρόπο επέλεξε να αφήσει τη δουλειά της και να αφιερωθεί στην νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Αλάσκα, η δημοσιογράφος και επικεφαλής μίας πρωτοβουλίας για τη χρήση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς, Charlo Greene, ενώ παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων.

Έχοντας προφανώς κουραστεί από τη δουλειά της ως δημοσιογράφος και βρίσκοντας μεγαλύτερο νόημα στον αγώνα για την νομιμοποίηση της κάνναβης, η κ. Greene είχε μία στιγμή "επιφοίτησης" ενώ παρουσίαζε μία είδηση για το Alaska Cannabis Club του οποίου και είναι ιδιοκτήτρια - χωρίς να έχει αποκαλύψει ότι πρόκειται για κάτι που την αφορά προσωπικά.


"Όλα όσα ακούσατε είναι ο λόγος που εγώ, η ιδιοκτήτρια του Alaska Cannabis Club, θα αφιερώσω όλη μου την ενέργεια για να αγωνιστώ για την ελευθερία και την δικαιοσύνη, η οποία ξεκινά με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Αλάσκα" ανέφερε.

"Και όσον αφορά αυτή τη δουλειά, δεν έχω άλλες επιλογές, αλλά δεν γ... παραιτούμαι", πρόσθεσε και πραγματικά αποχώρησε, αφήνοντας έκπληκτους τους συναδέλφους της και την συνάδελφο που κλήθηκε να συνεχίσει το πρόγραμμα και να τα "μπαλώσει".

Σημειώνεται πως το Alaska Cannabis Club είναι ο μόνος φορέας παροχής μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους σε ανθρώπους που υποφέρουν.


Δείτε το βίντεο

 


blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by