Επίθεση χάκερ στα mail υπαλλήλων του Λευκού Οίκου
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-08-02 12:00:00
0 0

Οι Syrian Electronic Army παραβίασαν τους προσωπικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τριών υπαλλήλων του Λευκού Οίκου.

Οι παραβιασμένοι λογαριασμοί ανήκουν σε άτομα που σχετίζονται με την ομάδα που είναι υπεύθυνη για τα social media της κυβέρνησης Ομπάμα.

Οι hackers έστειλαν μέσω των λογαριασμών, emails με κακόβουλους συνδέσμους σε άλλους εργαζομένους του Λευκού Οίκου, ώστε να μπορέσουν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία σύνδεσης και διαπιστευτήρια του Twitter. Οι hackers είχαν στείλει το email σε πάνω από δώδεκα νυν και πρώην στελέχη του επιτελείου.

Οι σύνδεσμοι ήταν καμουφλαρισμένοι, ώστε να μοιάζουν με νόμιμα άρθρα του BBC και του CNN. Ανακατεύθυναν τους χρήστες σε μια οθόνη σύνδεσης στο Gmail ή το Twitter αντικατοπτρίζοντας τις αρχικές σελίδες, όπου έπρεπε να συνδεθούν για να διαβάσουν τα άρθρα.

Η χρήση της Κοινωνικής Μηχανικής από τους Syrian Electronic Army, κατάφερε να θέσει σε κίνδυνο τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών στο Twitter, αλλά δεν κατάφερε να θέσει εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by