Ερωτική πράξη σε μαγνητικό τομογράφο (video)
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-22 16:25:00
0 0

Πως φαίνεται ένα ζευγάρι την ώρα που κάνει σεξ «από μέσα»; Είναι δυνατόν να αποτυπωθούν τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος την στιγμή της ερωτικής πράξης;


Ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο αποδεικνύει πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό όσο και συναρπαστικό, καθώς καταγράφει εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί!

Στο εκπληκτικό βίντεο απεικονίζονται τα εσωτερικά όργανα ενός ζευγαριού, όπως τα καταγράφει ένας μαγνητικός τομογράφος την στιγμή που φιλιούνται, που χαϊδεύει ο ένας τον άλλον ή που κάνουν σεξ.

Ο τομογράφος καταγράφει με ακρίβεια τις αναπνοές του ζευγαριού, τις κινήσεις των πνευμόνων και κάθε εσωτερικού οργάνου τους, από τη στιγμή που το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα «γαλλικό» φιλί μέχρι την πλήρη συνουσία.

«Η λήψη εικόνων μαγνητικού συντονισμού (MRI) των αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων κατά τη συνουσία είναι εφικτή και συμβάλλει στην κατανόηση της ανατομίας» σημειώνει η ομάδα των επιστημόνων που έκανε την καταγραφή στο επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal και δηλώνουν ότι σκοπός τους ήταν: «να μάθουμε αν η λήψη εικόνων των αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων κατά τη διάρκεια της συνουσίας είναι εφικτή, και αν οι αντιλήψεις για την ανατομία κατά της διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, και κατά τον ερεθισμό της γυναίκας, βασίζονται σε υποθέσεις ή δεδομένα».

Στον μαγνητικό τομογράφο δημιουργούνται κινούμενες εικόνες με τη βοήθεια ισχυρών μαγνητικών πεδίων που αλληλεπιδρούν με τα πρωτόνια μέσα στο σώμα μας. Επειδή τα μαγνητικά πεδία δεν έχουν βλαβερή επίδραση στα όργανα του σώματός μας, μπορούν να ληφθούν πάρα πολλές λήψεις που επεξεργάζονται μετά ως animation.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by