Η Μέρκελ επιθυμεί νέες κυρώσεις στη Ρωσία
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-10 14:50:00
0 0

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να προχωρήσει στην εφαρμογή των νέων οικονομικών κυρώσεων που αποφάσισε να επιβάλει σε βάρος της Ρωσίας, δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ μιλώντας στην Μπούντεσταγκ, την ομοσπονδιακή Κάτω Βουλή, και πρόσθεσε ότι μπορεί αυτές να ανασταλούν ή να αρθούν αργότερα εάν υπάρξει σημαντική πρόοδος όσον αφορά ένα ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία.

 

«Δοθείσης της τρέχουσας κατάστασης, στην οποία έχει επέλθει πράγματι μια βελτίωση σε ό,τι αφορά τις στρατιωτικές ενέργειες —δεν πρόκειται για μια κατάπαυση του πυρός κατά 100%, αλλά υπάρχει μια βελτίωση— η έλλειψη σαφήνειας σε πολλά άλλα ζητήματα που ανέφερα σημαίνει ότι είμαστε υπέρ του να ανακοινώσουμε αυτές τις κυρώσεις τώρα», είπε η Μέρκελ κατά την ομιλία της στο κοινοβούλιο.

 

Η καγκελάριος πρόσθεσε ότι το Βερολίνο θα είναι «το πρώτο» που θα εισηγηθεί την αναστολή των κυρώσεων εάν το ειρηνευτικό σχέδιο 12 σημείων εφαρμοστεί στην Ουκρανία.

 

Η ΕΕ αποφάσισε να επιβάλει νέες κυρώσεις στη Ρωσία τη Δευτέρα, αλλά παράλληλα ανέβαλε την εφαρμογή τους ωσότου εκτιμήσει εάν εφαρμόζεται η κατάπαυση του πυρός. Οι πρεσβευτές των 28 κρατών μελών συναντώνται αργότερα σήμερα στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by