Καταδίκη της Αυστραλίας από τον ΟΗΕ για τους πρόσφυγες
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-08-28 09:50:00
0 0

Η πανίσχυρη Επιτροπή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που ασχολείται με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έκρινε ένοχη την Αυστραλία για 150 παραβιάσεις της διεθνούς νομοθεσίας που αφορά την παράνομη κράτηση 46 προσφύγων σε κέντρα κράτησης προσφύγων.

Η πιο πάνω καταδίκη ήταν η χειρότερη που έχει υποστεί η Αυστραλία από την αρμόδια Επιτροπή του ΟΗΕ και αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο διεθνές κύρος της χώρας.

Η Επιτροπή έδωσε εντολή στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αφήσει αμέσως ελεύθερους τους 46 πρόσφυγες που βρίσκονται στα αυστραλιανά κέντρα κράτησης περισσότερα από 4 χρόνια και να φροντίσει να τους αποζημιώσει για τα χρόνια που κρατήθηκαν χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον τους.

Στην κυβέρνηση δόθηκε, επίσης, ένα εξάμηνο να υλοποιήσει την απόφαση και να φροντίσει, παράλληλα, να μην υπάρξουν παρόμοια περιστατικά και στο μέλλον.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by