Κρυφή κάμερα στο προπύργιο των τζιχαντιστών (video)
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-26 09:40:00
0 0

Με κίνδυνο τη ζωή της, μία γυναίκα που ζει στη Ράκα της Συρίας, στο προπύργιο των τζιχαντιστών, μετέφερε μέσω κρυφής κάμερας που είχε μέσα στο νικάμπ της την καθημερινότητα του "Ισλαμικού Κράτους". Ο μεσαίωνας στις οθόνες σας...

Στο ΙΚ εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρίας, έτσι οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να καλύπτουν όλο τους το σώμα με τη νικάμπ, αφήνοντας ελεύθερη μόνο μία μικρή γραμμή στα μάτια τους.

Άγνωστο το πως και το γιατί, η γυναίκα -τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά για ευνόητους λόγους- κατέγραψε σκηνές και στιγμές από τη ζωή υπό τους τζιχαντιστές, μία ζωή χωρίς ψυχαγωγία, χωρίς μουσική, με τακτική προσευχή για όλους.

Στο βίντεο φαίνονται άνδρες, αλλά και γυναίκες, που φέρουν Καλάσνικοφ.

Σε κάποια στιγμή του βίντεο, οι καρδιές σταματάνε καθώς διακρίνεται ένας άνδρας που καλεί τη γυναίκα με την κάμερα και την παρατηρεί επειδή η μαντίλα της είναι διαφανής και φαίνεται το πρόσωπο της.

Η γυναίκα απολογείται και ο άντρας συνεχίζει: "Πρέπει να προσέχεις να σκεπάζεις το πρόσωπό σου. Ο Θεός αγαπάει τις γυναίκες που είναι καλυμμένες".

Υπάρχει επίσης σκηνή μέσα σε Ίντερνετ Καφέ, όπου εμφανίζονται κάποιες Γαλλίδες που έφθασαν στην περιοχή οικειωθελώς προκειμένου να ενταχθούν στις δυνάμεις των τζιχαντιστών.

Μία από αυτές λέει: "Μαμά δεν επιστρέφω σπίτι. Στο λέω ξεκάθαρα. Βάλτο στο κεφάλι σου ότι έφυγα. Δεν θέλω να γυρίσω γιατί εδώ είμαι καλά, μαμά. Δεν κερδίζεις τίποτε με το να κλαις και να φοβάσαι. Η τηλεόραση λέει υπερβολές".

Το βίντεο προβλήθηκε αρχικά σε γαλλικό κανάλι.

 


blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by