Ξενοδοχείο στο Βερολίνο έχει... διάφανες τουαλέτες (photos)
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-07-31 11:05:00
0 0

Προειδοποίηση στους πελάτες τους ότι "δεν τους βλέπουν μόνο οι μαϊμούδες του ζωολογικού κήπου" του Βερολίνου, απηύθυνε ξενοδοχείο, στο οποίο οι τουαλέτες έχουν γυάλινους τοίχους, αφού στο Διαδίκτυο άρχισαν να εμφανίζονται... περίεργες φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα περαστικοί από το σημείο φωτογραφίζουν πελάτες σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές, ακόμη και όταν επισκέπτονται την τουαλέτα.


Μετά από τα "κρούσματα" αυτά, η διεύθυνση του ξενοδοχείου προειδοποίησε τους πελάτες τους ότι τους παρακολουθούν και πολύ αδιάκριτα βλέμματα, μέσω ειδοποιήσεων.

 


"Το ξενοδοχείο θέλει να τονίσει την κοσμοπολιτική διάσταση του Βερολίνου και ο αρχιτέκτονας θέλησε να δημιουργήσει ένα κτίριο, παίζοντας με τις αντιθέσεις, μεταξύ της φύσης και του πολιτισμού", προστίθεται.

 

 


Σημειώνεται επίσης πως το ξενοδοχείο δεν είναι δημοφιλές μόνο μεταξύ των πελατών του, αλλά πολλοί το επισκέπτονται για να γευματίσουν στο εστιατόριο της οροφής, που έχει πολύ όμορφη θέα προς την πόλη και τον Ζωολογικό Κήπο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by