Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Α. Καραμανλή επισκέφτηκε τον ΑΣΔΑ
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-10-11 15:00:00
0 0

Τον ΑΣΔΑ επισκέφθηκε και συζήτησε για τα προβλήματα και τις ανάγκες της Δυτικής Αθήνας η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα με την παράταξη του Β. Κικίλια και Περιφερειακή Σύμβουλος Άννα Καραμανλή.

Η κ. Καραμανλή ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ Ανδρέα Μποζίκα, τον Αντιπρόεδρο Νίκο Παναγιωτάτο, τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Παναγιώτη Μπιτούνη και υπηρεσιακά στελέχη για τις δραστηριότητες και προτάσεις του ΑΣΔΑ για τη Δυτική Αθήνα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Ποικίλο Όρος – Όρος Αιγάλεω και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προστασία και την οικολογική ανασυγκρότηση του.

Η κ. Καραμανλή ευχαρίστησε για την ενημέρωση και δεσμεύθηκε για την αμέριστη στήριξη της, στις αναπτυξιακές και περιβαλλοντικές δράσεις που αναπτύσσουν ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by