Ξεκίνησε ο διάλογος Αντιπεριφέρειας – Δήμων για θέματα πολιτισμού
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-09-09 11:00:00
0 0

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας κ. Κώστα Παπαντωνίου πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2011 στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας, σύσκεψη με θέμα το συντονισμό των δράσεων για την κατάρτιση ετήσιου πλάνου για τον πολιτισμό σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας.

Με τη σύσκεψη αυτή ξεκίνησε ο διάλογος Αντιπεριφέρειας – Δήμων για θέματα πολιτισμού και μπήκε το γενικό πλαίσιο της συνεργασίας των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης. Συμφωνήθηκε η ταυτότητα των εκδηλώσεων να μην έχει τη μορφή αποσπασματικής διαδικασίας αλλά θεσμικό χαρακτήρα, με έγκαιρο προγραμματισμό και οργάνωση.

Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν με στόχο την κατάρτιση ενός τελικού προγράμματος που θα κατατεθεί και στην Επιτροπή Παιδείας, Δια βίου μάθησης, Πολιτισμού, Τουρισμού & Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Οι πρώτοι άξονες ενδιαφέροντος για περαιτέρω διάλογο – αξιολόγηση είναι οι ακόλουθοι:

- Πολιτισμός & Παράδοση: π.χ. Βραδιές πολιτισμού και παράδοσης, παραδοσιακοί χοροί, παραδοσιακά δρώμενα κτλ.

- Αθλητισμός: π.χ. Σχολικά πρωταθλήματα, ποδηλατοδρομίες, σκάκι κτλ.

- Ερασιτεχνική δημιουργία: π.χ. εικαστικά, θέατρο, κινηματογράφος, μοντελισμός, γκράφιτι κτλ.

- Μουσική: π.χ. σχολικά συγκροτήματα, τμήματα Ωδείων, Φιλαρμονικές Δήμων κτλ.

Στη σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Βλάχος Γιάννης, Ερμίδου Γεωργία, Μαριδάκης Στέλιος, Σαμόλης Αλέξανδρος και οι επικεφαλής του τομέα πολιτισμού & Αθλητισμού των Δήμων: Περιστερίου, η Αντιδήμαρχος Τσιώτα Μαίρη, Ιλίου ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. Δεύτος Θεόδωρος, Αιγάλεω ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κουτούλιας Γιάννης, Αγ. Αναργύρων-Καματερού ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κουτελιέρης Γιάννης, Χαϊδαρίου, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αλέπης Σοφοκλής, Αγίας Βαρβάρας η Αντιδήμαρχος Γούναρη Άννα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by