Άγιοι Ανάργυροι - Καματερό: Έργα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-10-19 09:45:00
0 0

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, επισκέφτηκε έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη,  στους Αγίους Αναργύρους – Καματερό και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε με το Δήμαρχο Νίκο Σαράντη και υπηρεσιακούς παράγοντες, τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου,  τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, (περιλαμβάνει κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης- χόκεϋ,  καθώς και γυμναστήριο με όργανα άθλησης), το οποίο και έχει ολοκληρωθεί, το Κέντρο κοινωνικών – προνοιακών υποδομών και κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας, καθώς και το βρεφονηπιακό σταθμό στο Ο.Τ 1008  Α στο Καματερό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, μετά τις παραπάνω επισκέψεις και από τη συζήτηση που είχε με τον κ. Σαράντη για την πορεία των υπολοίπων έργων που υλοποιούνται στο Δήμο και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του συνόλου των έργων, και για τον προγραμματισμό των υπολοίπων.

Τέλος, εξέφρασε για μια ακόμη φορά  την πρόθεσή του να ενταχθούν άμεσα  οι ώριμες μελέτες του Δήμου που αφορούν σε έργα υποδομής και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by