Αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού σε λεωφορειόδρομους του Δήμου Πετρούπολης
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-08-24 12:00:00
0 0

Την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού σε λεωφορειόδρομους του Δήμου Πετρούπολης εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης. Το έργο, προϋπολογισμού 880.670 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

 

Στόχος του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός του δικτύου οδοφωτισμού του Δήμου Πετρούπολης και η εξοικονόμηση ενέργειας. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, καθαιρέσεις των παλαιών φωτιστικών και τοποθέτηση νέας τεχνολογίας φωτιστικών σωμάτων τύπου LED καθώς και κατασκευή πίλλαρ που θα φιλοξενήσουν τα συστήματα τηλεδιαχείρισης και τα gateways και σύνδεσή τους με το δίκτυο τροφοδοσίας της ΔΕΗ. Ο φωτισμός στις οδούς παρέμβασης θα αναβαθμιστεί σημαντικά, ενώ παράλληλα, με το σύστημα τηλεδιαχείρισης και μέσω του κεντρικού συστήματος διαχείρισης, ο Δήμος θα έχει πλήρη έλεγχο της εγκατάστασης φωτισμού, με δυνατότητα προσαρμοστικού φωτισμού για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω οδούς του Δήμου: 28ης Οκτωβρίου (από Αν. Ρωμυλίας έως Περικλέους), Κλεισούρας, Κωνσταντινουπόλεως, Ελαιών, Ρήγα Φεραίου, Αν. Ρωμυλίας (από Σουλίου έως Διγενή Ακρίτα), Βορείου Ηπείρου, Σουλίου, Κερασόβου - Πανοράματος, Αν. Ρωμυλίας (από Κεφαλληνίας έως Σουλίου), Αν. Ρωμυλίας (από Ιγνατίου έως Μ. Μπότσαρη), Πλούτωνος - Θεοκλήτου - Περικλέους, 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου (από Πλατεία έως Αν. Ρωμυλίας).

 

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Πετρούπολης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by