Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας: Αναβαθμίζεται το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-06-01 14:50:00
0 0

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» μαζί με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη.

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο παρόλο που έχει διαχρονικά διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κάλυψη του υγειονομικού έργου της περιοχής, περιήλθε τα τελευταία χρόνια σε σημαντική υποβάθμιση, μετά την καταστροφική πολιτική κλεισίματος που υλοποιήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Με την κινητοποίηση των Δήμων και της Περιφέρειας, αλλά κυρίως των κατοίκων της περιοχής, σήμερα φαίνεται να γίνεται δεκτό το αίτημα για την σημαντική αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

Ήδη παρατηρείται βελτίωση της λειτουργίας του εργαστηρίου και των εξωτερικών ιατρείων. Ταυτόχρονα έχουν μεταφερθεί υπηρεσίες που λειτουργούσαν σε ενοικιαζόμενα κτίρια, εξοικονομώντας έτσι χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για το Δημόσιο. Συγκεκριμένα έχουν ήδη μεταφερθεί οι υπηρεσίας πρωτοβάθμιας φροντίδας του ΠΕΔΥ Αγίας Βαρβάρας, καθώς και οι υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, οδοντιατρικής και το ίδρυμα μητέρας και παιδιού του ΠΕΔΥ Αιγάλεω.

Η Περιφέρεια Αττικής, πέρα από την κινητοποίησή της και τις παρεμβάσεις της στο Υπουργείο, έχει ήδη διαθέσει από τον προϋπολογισμό της κονδύλι ύψους 1 εκ. € για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου. Σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, γίνεται σχεδιασμός ανάπτυξης ακόμα περισσότερων υπηρεσιών υγείας που θα στεγαστούν στα κτίρια του Νοσοκομείου και που θα είναι τοπικής αλλά και μητροπολιτικής εμβέλειας.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, ο Αντιπεριφερειάρχης διαπίστωσε τη δραστηριότητα αναβάθμισης που παρατηρείται στο Νοσοκομείο και δήλωσε ικανοποιημένος και αισιόδοξος πως με την ολοκλήρωση αυτού του σχεδιασμού θα αναβαθμιστεί συνολικά η παροχή του υγειονομικού έργου στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας. Παράλληλα ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου αλλά και των μεταφερθεισών μονάδων για την πολύτιμη συμβολή τους, χωρίς την οποία αυτός ο σχεδιασμός δεν θα είχε γίνει κατορθωτό να υλοποιηθεί.

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by