Απολογισμός Πεπραγμένων 2012 της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-02-27 17:25:00
0 0

Τον απολογισμό πεπραγμένων 2012 της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας κατέθεσε στην χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου.

Ο απολογισμός δράσεων παρουσιάζει τι σχεδιάστηκε και τι υλοποιήθηκε την περίοδο που πέρασε, θέτει τις βάσεις για αξιολόγηση κάθε δράσης και ανοίγει το διάλογο για νέες προοπτικές. Έτσι, ο πολίτης γίνεται κοινωνός αυτής της προσπάθειας και καλείται να γίνει συμμέτοχος και συνδιαμορφωτής των νέων στόχων που κάθε φορά τίθενται.

Στη Δυτική Αθήνα, μια περιοχή με σημαντικά και συσσωρευμένα προβλήματα, με έλλειψη υποδομών και πολλές ανισότητες, στόχευση για το 2012 αποτέλεσε η ανάπτυξη έργων υποδομής, η κοινωνική πολιτική, η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, η λειτουργία των συλλογικών οργάνων, η ανάπτυξη δράσεων πολιτισμού, η πολιτική προστασία.

Στην παρέμβαση του ο Αντιπεριφέρειαρχης Κώστας Παπαντωνίου τόνισε: «Δύο χρόνια από την εφαρμογή του Καλλικράτη με τον οποίο συστάθηκε η Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αθήνας, με συνεχή συλλογική προσπάθεια και παρά τη δύσκολη συγκυρία, τις συνεχείς περικοπές σε πόρους και ανθρώπινο δυναμικό και τη σκληρή μνημονιακή πολιτική, υλοποιούμε βήμα-βήμα το πρόγραμμά μας.»

Διαβάστε ΕΔΩ τον απολογισμό του 2012 της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by