Άριστη συνεργασία μεταξύ Ρ. Δούρου και Χρ. Σπίρτζη
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-23 16:35:00
0 0

Tην άριστη συνεργασία μεταξύ του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και της Περιφέρειας Αττικής, υπογραμμίζουν σε κοινή ανακοίνωση τους ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, οι οποίοι θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα για τον από κοινού σχεδιασμού της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Αττικής.  

Διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μεταξύ τους αντιπαράθεση από τις συνέπειες της κακοκαιρίας, χαρακτηρίζοντας τα, "αβάσιμα και εκ του πονηρού με στόχο τη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων σε βάρος της πραγματικότητας και της συλλογικής προσπάθειας για την προστασία".

Σημειώνουν ότι οι αρμοδιότητες των δύο δημόσιων φορέων είναι απολύτως διακριτές και εντάσσονται στην κοινή προσπάθεια της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Περιφέρειας. Προσπάθεια που βρίσκεται αντιμέτωπη με χρόνιες παθογένειες πολλών δεκαετιών και αυθαιρεσίες σε όλα τα επίπεδα που δεν μπορούν να αναταχθούν μέσα σε λίγους μήνες.

Διαβεβαιώνουν ότι οι συντονισμένες ενέργειες Υπουργείου και Περιφέρειας αποσκοπούν στην εξάλειψη όλων των στρεβλών καταστάσεων "στο μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας".  

Τέλος εκφράζοντας κι εμπράκτως τη συμπαράστασή τους " στους πληγέντες συμπολίτες μας", ανακοινώνουν ότι σε αγαστή συνεργασία οι υπηρεσίες του κεντρικού κράτους και της Περιφέρειας, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί για τη λήψη άμεσων μέτρων προστασίας στις ευάλωτες περιοχές, όπως επίσης και για την άμεση καταγραφή των ζημιών και στήριξη των πληγέντων.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by