Διαμάχη Περιφέρειας-ΚΕΔΕ για το Επισιτιστικό Πρόγραμμα
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-03-05 10:20:00
0 0

Ένταση στις σχέσεις μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΚΕΔΕ δημιουργεί το Επισιτιστικό Πρόγραμμα, ύψους 330 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Η Περιφέρεια Αττικής καταλογίζει στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ότι, με αφορμή το πρόγραμμα, προσπαθεί να δημιουργήσει πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του A' και του B' βαθμού Αυτοδιοίκησης και να «προσωποποιήσει τη διαχείριση των συγκεκριμένων κονδυλίων για λόγους μικροπολιτικής τακτικής».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, από την πλευρά του, δηλώνει προς την Περιφέρεια Αττικής ότι «δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμα να διεκδικούμε και να διαχειριζόμαστε οι ίδιοι, και όχι μέσω μεσαζόντων, τα χρήματα που αφορούν τις τοπικές μας κοινωνίες». Διατυπώνει «με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τη βούληση των ΟΤΑ A' βαθμού να είναι αυτοί που θα διαχειρισθούν τα προγράμματα καταπολέμησης της φτώχειας».

Η διένεξη μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της ΚΕΔΕ αφορά το ποιος από τους δύο θα είναι ο «επικεφαλής εταίρος» στο σχεδιασμό και τη διαχείριση του προγράμματος.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by