Δωρεά της Περιφέρειας Αττικής υπολογιστών στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-03-22 15:30:00
0 0

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας επισκέφτηκε το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου,  με αφορμή τη δωρεά δεκατεσσάρων  υπολογιστών για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου στο πλαίσιο αντικατάστασης των υπολογιστών της Περιφέρειας Αττικής, μετά από κοινή πρωτοβουλία  που έλαβε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Αθανασιάδη.

 

Στη συνάντηση που είχε με τη Διευθύντρια κα. Σοφιάδου, ενημερώθηκε για τις δράσεις του σχολείου και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη λειτουργία του.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η Περιφέρεια Αττικής και ο ίδιος θα συνεχίσουν να στηρίζουν το σχολείο και να καλύπτουν τις ανάγκες του, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

 

Υπενθυμίζεται ότι το Καλλιτεχνικό Σχολείο του Περιστερίου είναι ένα από τα τρία που λειτουργούν στην Αττική, το οποίο ιδρύθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι μετά από αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας, του Δήμου Περιστερίου και της Περιφέρειας Αττικής.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by