Δύο ακόμα σημαντικά έργα για τη Δυτική Αθήνα, στο Περιστέρι και την Πετρούπολη
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-01-19 11:20:00
0 0

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 2η συνεδρίαση του, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα, ενέκρινε ακόμη  δύο  σημαντικά έργα για τη Δυτική Αθήνα.

 

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε:

 

► τη  σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Περιστερίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο:

 

«Συντήρηση ασφαλτικών ταπήτων βασικού οδικού δικτύου Δήμου Περιστερίου».


Σκοπός του έργου είναι η συντήρηση ασφαλτικών ταπήτων του βασικού οδικού δικτύου του Περιστερίου, περιλαμβάνοντας δρόμους και στις τέσσερις δημοτικές κοινότητες. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε χωματουργικά, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά.

 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 3.400.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9781.03.029)


► τη  σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Πετρούπολης για την κατασκευή του έργου με τίτλο:

 

«Συντήρηση Κλειστών Γυμναστηρίων Δήμου Πετρούπολης».


Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας τριών κλειστών γυμναστηρίων στην Πετρούπολη, η κάλυψη νέων λειτουργικών αναγκών (δημιουργία νέου ιατρείου στο «Ν. Παξιμαδάς») καθώς και η δημιουργία υποδομών εκγύμνασης και απασχόλησης ΑΜΕΑ στο «Ν.Παξιμαδάς».

 

Πέραν του «Ν. Παξιμαδάς», προβλέπεται να συντηρηθούν  το Δημοτικό Κολυμβητήριο και το κλειστό γυμναστήριο Αγίας Τριάδας.

 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 150.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9777.03.024)

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by