Εκδήλωση βράβευσης μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-12-17 11:40:00
0 0

Πραγματοποιήθηκε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου  η βράβευση των μαθητών της Δυτικής Αθήνας που πρώτευσαν στον 6ο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Μαθηματικά και παιχνίδι».

Ο διαγωνισμός αφορούσε τους μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης των σχολείων της Νομού Αττικής και ήταν υπό την υποστήριξη του περιοδικού «Ο μικρός Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Παπαντωνίου, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε την σπουδαιότητα και την ωφέλεια αυτών των δράσεων για τους νέους που αποτελούν και το μέλλον της χώρας μας.

Αναφέρθηκε στην εθελοντική, δημοκρατική και συμμετοχική βάση της όλης διαδικασίας, που, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε μέσα στις δομές του εκπαιδευτικού προγράμματος. Επίσης, τόνισε τη σημασία της ευαισθητοποίησης των μαθητών σχετικά με τα μαθηματικά, τις κλίσεις τους, τα ενδιαφέροντα και τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by