Έκτακτη Σύσκεψη Σ.Ο.Π.Π. στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-11-16 14:50:00
0 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) συγκάλεσε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

 

Στην έκτακτη σύσκεψη, η οποία συγκλήθηκε λόγω πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και επαπειλούμενου κινδύνου πλημμυρών, συζητήθηκαν, πέραν των άλλων που αποφασίστηκαν στο τακτικό ΣΟΠΠ(25/10/2017):

  • Θέματα που αφορούν τον έλεγχο και τη συντήρηση των αντιπλημμυρικών έργων, τη διάθεση μηχανημάτων σε εργασίες βραχείας αποκατάστασης μετά από την εκδήλωση καταστροφικών πλημμυρικών φαινομένων, τη λήψη  επιπρόσθετων προστατευτικών μέτρων ασφαλείας για οχήματα και πεζούς, την άμεση ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (ΚΕΠΠ) της ΓΓΠΠ, για τυχόν συμβάντα και για την αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών και την κινητοποίηση των αρμοδίων κατά περίπτωση σε δράσεις διάσωσης ατόμων, διαχείρισης της κυκλοφορίας των οχημάτων κλπ.
  • Το ενδεχόμενο της μη λειτουργίας των σχολείων της Δυτικής Αθήνας την Παρασκευή 17/11/2017,το οποίο  θα αποφασιστεί μετά από εκτίμηση της κατάστασης από τους Δημάρχους των Δήμων της Π.Ε. Δυτ. Αθήνας, οι οποίοι και  θα ενημερώσουν σχετικά τις Δ/νσεις Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης
  • Τέλος επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα σε επικίνδυνα σημεία , όπως ρέματα κ.ο.κ.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν:  ο Δήμαρχος  Αγ. Βαρβάρας κ. Καπλάνης, οι Αντιδήμαρχοι:  Περιστερίου κ. Τσιώτα,  Αιγάλεω κ. Νικητάκης, Αγ.Αναργύρων/Καματερού κ. Ελαιοτριβάρης, Ιλίου κ. Λιόσης , Αγ.Βαρβάρας κ. Σαββίδης. Επίσης συμμετείχαν οι διοικητές του 2ου και 10ου ΠΣ, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Δ/νσης Δυτ. Αττικής και της Δ/νσης Τροχαίας Δυτικής Αττικής, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εθελοντές και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και των Δήμων.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by