Επίσκεψη Περιφερειάρχη Αττικής και Υφυπουργού Παιδείας στο 2ο Δημοτικό Αγ. Βαρβάρας
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-11-20 13:55:00
0 0

Στην αναγκαιότητα συστηματικής συνεργασίας όλων των φορέων προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των παιδιών, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας Σ. Ζαχαράκη στο 2ο Δημοτικό Αγ. Βαρβάρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του Παιδιού.

 

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία και της UNICEF, αναδείχθηκαν τα ζητήματα της προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών, της αλληλεγγύης και της προστασίας από διακρίσεις.

 

Ο περιφερειάρχης Αττικής κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση επισήμανε:

 

«Η σημερινή μας παρουσία εδώ σήμερα σηματοδοτεί τη βαρύτητα που δίνουμε ως Περιφέρεια Αττικής σε ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα των παιδιών τα οποία οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε καθημερινά. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του 2ου δημοτικού σχολείου και στους δασκάλους τους που συνεργάζονται για την υλοποίηση πρότυπων δράσεων στις οποίες επίκεντρο είναι η δημιουργική συνεργασία.

 

Σήμερα στέλνουμε από εδώ ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά της Αττικής και της Ελλάδας, ότι θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για την προστασία των δικαιωμάτων τους.

 

Η Προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών αποτελεί προϋπόθεση για να μπορεί μια σύγχρονη κοινωνία να χαρακτηριστεί πολιτισμένη. Οφείλουμε να εργαστούμε προκειμένου τα παιδιά να μην είναι θύματα της οικονομικής κρίσης και να μην παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς απροστάτευτα. Οφείλουμε να απλώσουμε το χέρι μας προσφέροντας την αγάπη μας σε όλα τα παιδιά και δίδοντάς τους ευκαιρίες για να βελτιώσουν το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδό τους.

 

Ως Περιφερειάρχης  Αττικής θα συμβάλω προκειμένου να εξαλειφθούν φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού και να αναπτυχθούν δομές προστασίας. Τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου αυτό το μέλλον να μην υποθηκευθεί».

 

Ο διευθυντής του σχολείου Ε. Χατζηευσταθίου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους επισημαίνοντας ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο και τους συναδέλφους του που επελέγη το σχολείο τους για την υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

 

Στην εκδήλωση εκτός από την Υφυπουργό Σ. Ζαχαράκη και τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, συμμετείχαν, ο  συντονιστής της UNICEF στην Ελλάδα Lucio Melandri, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γ. Σταμάτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

 

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by