Επίσκεψη του Σπύρου Τζόκα στο Δήμο Περιστερίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-13 13:50:00
0 0

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, επισκέφθηκε σήμερα 13 Οκτωβρίου 2015 το Δήμο Περιστερίου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τόσο τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη όσο και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, κυρίως στον τομέα της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου και της κοινωνικής πολιτικής.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να συναντά τους τοπικούς άρχοντες της Δυτικής Αθήνας και να συζητά μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι τους.

Στη συνέχεια ο κ. Παχατουρίδης αναφερόμενος στα έργα που πρέπει να γίνουν επισήμανε την συμβολή της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη κ.Τζόκα προσωπικά στη δρομολόγηση των διαδικασιών για την πραγματοποίηση αντιπλημμυρικών έργων σε ευαίσθητες περιοχές, την συντήρηση του οδικού δικτύου και την χρηματοδότηση έργων  κοινωνικού χαρακτήρα όπως η ανάπλαση παιδικών χαρών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Τζόκας, αναφέρθηκε στην άμεση συνεργασία που υπάρχει με το Δήμο Περιστερίου και τον Δήμαρχο προσωπικά και πρόσθεσε ότι θα σταθεί αρωγός στις ανάγκες της πόλης, που αφορούν έργα υποδομών και έργα κοινωνικού χαρακτήρα.

Επίσης υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι η αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αθήνας  αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα  και επεσήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης καλής επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θερμό κλίμα, παρευρέθησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Βλάχος και οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα, Παναγιώτης Λύκος.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by