Έργα της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Περιστερίου
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-07 10:10:00
0 0

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, επισκέφτηκε έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη ή δημοπράτηση στο Περιστέρι και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε με το Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και τον Αντιδήμαρχο Πόλης, Βασίλη Μπέτση, το γήπεδο του Ηφαίστου, όπου σε πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και άλλων τεχνικών εργασιών σε αυτό.

 



Με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Τάκη Λύκο, πήγε στα σημεία όπου έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε κεντρικούς αλλά και περιφερειακούς δρόμους του Δήμου, καθώς και σε παιδικές χαρές που πρόκειται να ανακατασκευαστούν. Επίσης συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τη νέα προγραμματική σύμβαση που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο και αφορά στην ασφαλτόστρωση των κεντρικών οδών Θηβών και Κων/πολεως.

 



Τέλος, με το Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών Αλέξανδρο Πλέστη, επισκέφτηκε το νέο Κολυμβητήριο του Δήμου Περιστερίου.

 



Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ολοκληρωμένα έργα και για τον προγραμματισμό και την πορεία των υπολοίπων και επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα υλοποιήσει οποιαδήποτε ώριμη μελέτη στο πλαίσιο των βασικών αρχών της, που θα βελτιώσει περαιτέρω την καθημερινότητα των πολιτών.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by