Γ. Σγουρός: «Μηδέν εις το πηλίκο η απορροφητικότητα»
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-07-05 13:00:00
0 0

Δελτίο τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του προϋπολογισμού της Περιφέρειας απέστειλε η παράταξη "Αττική", του Γιάννη Σγουρού.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 

Κατήφορος χωρίς τέλος για την απορροφητικότητα της Περιφέρειας Αττικής.

 

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να «πλειοδότησε» σε ημερίδες και εκδηλώσεις για το επιχειρείν και την ανάπτυξη, όμως στην πραγματικότητα ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην ανάπτυξη είναι σχεδόν μηδενική.

 

Για την ακρίβεια ανέρχεται σε 0,46 %, όσο το ποσοστό απορρόφησης ίδιων πόρων για έργα κατά το α' τρίμηνο του 2017, αφού από τα 309 εκ. € που είχε εγγράψει στον προϋπολογισμό, δαπάνησε μόλις 1,4 εκ. €.

 

Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος, που τα οικονομικά αποτελέσματα του α' τριμήνου του 2017, αντί για τον Απρίλιο που σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να παρουσιαστούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παρουσιάστηκαν στο τέλος Ιουνίου.

 

Σε δηλώσεις του ο Γ. Σγουρός τόνισε ότι «Εδώ και τρία η απορροφητικότητα της Περιφέρειας Αττικής σέρνεται σε μονοψήφια ποσοστά, τα χειρότερα από τη σύσταση του θεσμού. Όσοι μιλούσαν για πλεονάσματα απραξίας σήμερα αντιλαμβάνονται ότι η ανάπτυξη δεν έρχεται με ευχολόγια, ημερίδες και ανούσιες διακηρύξεις. Χρειάζεται δουλειά, σχέδιο και πρόγραμμα που η σημερινή διοίκηση δεν διαθέτει».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by