Μήνυμα Γ. Πατούλη για «Νέα Αρχή» στην Αττική
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-05-30 22:00:00
0 0

Δήλωση ενόψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών εκλογών έκανε στο WestNews.gr, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

 

Αναλυτικά:

 

«Την προηγούμενη Κυριακή, κάναμε Μαζί, το πρώτο σημαντικό βήμα, για να γίνει μια Νέα Αρχή στην Αττική. Πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα, που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε το μέλλον , με αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση. Στις 26 Μαΐου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Όμως δεν μας αρκεί η νίκη αυτή. Στις 2 Ιουνίου, χρειαζόμαστε ξανά την ψήφο όλων των πολιτών. Αυτών  που μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο, αλλά κι αυτών που δεν μας ψήφισαν, ώστε να μπορούμε πλέον να βάλουμε τέλος σε μια πενταετία απραξίας, παρακμής κι αλαζονείας.

 

Οι πολίτες της Αττικής περιμένουν λύσεις, γι’ αυτό μας εμπιστεύθηκαν. Μας έδωσαν υψηλό ποσοστό για να έχουμε τη δύναμη να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας. Να δώσουμε με πράξεις, κι όχι με λόγια, λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, σε ζητήματα όπως:  η διαχείριση των απορριμμάτων, η πολιτική προστασία, η ασφάλεια, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, η τοπική ανάπτυξη και η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης, η προστασία του περιβάλλοντος.

 

Αλλά και για να «γκρεμίσουμε» τις διαχωριστικές γραμμές που επιχειρούν ακόμη και σήμερα να ορθώσουν ανάμεσα μας οι πολιτικοί εκφραστές του λαϊκισμού και της υποκρισίας. Το μήνυμα των πολιτών της Αττικής είναι ξεκάθαρο, απαιτούν αποτελεσματικότητα . Ζητούν ενότητα, όλων των πολιτών της Αττικής, πάνω από κόμματα και παρατάξεις.

 

Ζητώ τη στήριξή σας. Για να δώσουμε ξανά, Ελπίδα στην Αττική.

 

Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να δουλέψω για όλους εσάς.

 

Έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω έργο.

 

Στις 2 Ιουνίου , έχουμε την ευκαιρία να πάμε την Αττική Μπροστά.

 

Να κάνουμε περήφανους ξανά, τους πολίτες της Αττικής».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by