Να ανακληθεί απόφαση για ανάθεση «παράλληλων καθηκόντων»
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-06-25 15:25:00
0 0

Να ανακληθεί απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για ανάθεση σε εργαζόμενο οδηγό «παράλληλων καθηκόντων» σε άλλη υπηρεσία απαιτεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, με έγγραφο προς την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Για το ζήτημα αυτό ο Σύλλογος έκανε χτες παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται η θέση της περιφερειακής αρχής.

Ο Σύλλογος υπογραμμίζει ότι η Περιφέρεια προχώρησε στην ανάθεση παρά το αίτημα του Συλλόγου αλλά και την αρνητική εισήγηση του προϊσταμένου του συγκεκριμένου εργαζόμενου, ενώ αγνόησε και σχετική εξώδικη δήλωση της Ομοσπονδίας. Καταγγέλλει μάλιστα ότι «η παράνομη αυτή απόφαση ολοκληρώθηκε με την άσκηση τρομοκρατίας, που εκφράστηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα», ο οποίος, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σύλλογος, είπε τηλεφωνικά στον οδηγό να μην κινηθεί συνδικαλιστικά γιατί... θα τον στείλει στα Κύθηρα!

«Αλήθεια, κυρία περιφερειάρχη, το Γραφείο στα Κύθηρα γι' αυτό το φτιάξατε στον Οργανισμό; Για να επαναφέρετε τις αλήστου μνήμης απειλές προς τους δημοσίους υπαλλήλους, που έλεγαν "καθίστε καλά γιατί θα σας στείλουμε στον Εβρο";», σημειώνει ο Σύλλογος.

Αναδεικνύοντας επίσης το ανυπόστατο του επιχειρήματος περί «επιτακτικής υπηρεσιακής ανάγκης», υπογραμμίζει ότι «εάν αυτή υπήρχε, οφείλατε να ζητήσετε οδηγούς έστω και σε μια σας προκήρυξη. Ομως εσείς δεν ζητήσατε την πρόσληψη οδηγών, ούτε με μόνιμες θέσεις, ούτε με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Δεν ζητήσατε ούτε το 2016, ούτε το 2017, ούτε το 2018».

Ο Σύλλογος απαιτεί την ανάκληση της απόφασης, να σταματήσει η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κάλυψη των εξόδων κίνησης των εργαζομένων που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία με μόνιμο, πάγιο τρόπο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
στο www.Rexbo.gr
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by