Ο Περιφερειάρχης Αττικής στηρίζει τους εργαζομένους στα ναυπηγεία Ελευσίνας
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-23 17:15:00
0 0

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, εκφράζοντας τη στήριξή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας και Νεωρίου, δηλώνει:

«Οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας και Νεωρίου αποφάσισαν στις 21.01.2013 να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Βρίσκονται εδώ και 1,5 χρόνο με πληρωμές πείνας έναντι του μισθού τους και στις 21.01.2013 ενημερώθηκαν από τη διοίκηση των ναυπηγείων για το χρονικό εξελίξεων στο θέμα της λειτουργίας τους.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής εκφράζει τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και καλεί τους εμπλεκόμενους φορείς να βρουν άμεσα λύση στο φλέγον αυτό ζήτημα, το κράτος να τηρήσει τις υποχρεώσεις του προς την εταιρεία και τη διοίκησή της, ώστε να προχωρήσει στην αποπληρωμή των οφειλών προς τους εργαζομένους, προκειμένου να μη θιγεί άλλο το επίπεδο διαβίωσής τους και να συνεχίσουν τα ναυπηγεία τη λειτουργία τους, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by