Περιφέρεια Αττικής: Διάψευση για σύλληψη υπαλλήλων
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-03-01 20:05:00
0 0

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό τη σωστή ενημέρωση της κοινής γνώμης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, διευκρινίζει τα παρακάτω, αναφορικά με την είδηση που δημοσιεύτηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και λανθασμένα εμπλέκει υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής σε υπόθεση χρηματισμού, αναφέροντας ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψή τους μετά από μήνυση που κατέθεσε συνάδελφός τους:

«Διευκρινίζεται ότι οι δυο υπάλληλοι που συνελλήφθησαν σήμερα για χρηματισμό ουδεμία σχέση έχουν με την Περιφέρεια Αττικής.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εργάζονται στον ΕΔΣΝΑ, ο οποίος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη των δυο εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο σχετικό δελτίο Τύπου που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΔΣΝΑ.

Είναι άδικο να στιγματίζονται χωρίς κανένα λόγο και αιτία υπάλληλοι που δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Για το λόγο αυτό κάνω έκκληση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που λανθασμένα δημοσίευσαν την είδηση να προχωρήσουν στην ορθή παρουσίασή της προς αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό πάντα την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by