Περιφέρεια Αττικής: Ένταξη των εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων στο ΕΣΠΑ
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-10 18:00:00
0 0

Την πρόσκληση για την ένταξη των τεσσάρων (4) εργοστασίων επεξεργασίας των στερεών απορριμμάτων της Αττικής στο ΕΣΠΑ / ΠΕΠ Αττικής 2007-2013, υπέγραψε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα έργα έχουν ήδη προκηρυχθεί από τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής Ε.Δ.Σ.Ν.Α., μέσω Σύμπραξης Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα Σ.Δ.Ι.Τ.

Η ένταξη των έργων στο ΕΣΠΑ θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη χρηματοδότησή τους από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, έως του ποσού των 200 εκατομμυρίων Ευρώ. Τα υπόλοιπα απαιτούμενα χρήματα για την κατασκευή των εργοστασίων θα καταβληθούν από τους ιδιώτες που θα αναλάβουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης των έργων, την κατασκευή και λειτουργία τους.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής & Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Γιάννης Σγουρός, επεσήμανε ότι «επιταχύνεται η πρόοδος υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος σε επίπεδο προσκλήσεων, εντάξεων και πληρωμών», επανέλαβε για μία ακόμη φορά την πάγια θέση του ότι «ο Δημόσιος τομέας έχει ανάγκη τον Ιδιωτικό και ο Ιδιωτικός τον Δημόσιο» και τόνισε ότι «Ξεκινάμε μια δύσκολη, απαιτητική και εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία, ώστε να αποκτήσει επιτέλους η Αττική σύγχρονες και αντάξιες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών υποδομές για τη διαχείριση των απορριμμάτων της».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by