Περιφέρεια Αττικής: Ο Γιάννης Σγουρός στις Βρυξέλλες
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-11-29 15:30:00
0 0

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Αντιπρόεδρος της Ε.τ.Π. & Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Γιάννης Σγουρός, πραγματοποιεί από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 98ης Συνόδου της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών.

Στο πλαίσιο της 141ης Συνεδρίασης του Προεδρείου της Επιτροπής των Περιφερειών, που πραγματοποιήθηκε χθες, είχε επαφές με τον Πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών, κ. Ramon Luis Varcarcel, και τον Διευθυντή του Γραφείου του, κ. Jesus Carmona, καθώς και την κ. Viviane Reding, Επίτροπο Αρμόδια για τη δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Ιθαγένεια.

Κατά τη διάρκεια των επαφών δόθηκε έμφαση στην οικονομική πολιτική, καθώς επίσης και στην προώθηση θεμάτων της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών.

Νωρίτερα, ο κ. Σγουρός συμμετείχε στη Συνεδρίαση του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Ομάδας της Επιτροπής των Περιφερειών, όπου πρότεινε να τεθεί κριτήριο αξιολόγησης των συμμετεχόντων ανάλογα με την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Σήμερα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, Γιάννης Σγουρός, συμμετέχει στις εργασίες της 98ης Συνόδου Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by