Περιφέρεια Αττικής: Πίνακας με στοιχεία δικαιούχων για νέες άδειες
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-12-05 14:25:00
0 0

Ογδόντα (80) αποφάσεις υπέγραψε την προηγούμενη Παρασκευή (30.11.2012) ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, με τις οποίες παραχωρείται το δικαίωμα θέσης σε κυκλοφορία Επιβατικού Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) αυτοκινήτου Ειδικών Μισθώσεων και Ειδικών Μισθώσεων ΑμΕΑ ή μετατροπή υφιστάμενης άδειας σύμφωνα με το Νόμο 4070/12.

Οι άδειες που θα χορηγηθούν είναι:

-    58 Νέες άδειες Ε.Δ.Χ. Ειδικών Μισθώσεων, για την Ενιαία Έδρα Περιφέρειας Αττικής

-    12 Νέες Άδειες Ε.Δ.Χ. Ειδικών Μισθώσεων – ΑμΕΑ, για την Ενιαία Έδρα Περιφέρειας Αττικής

-    8 Άδειες Ε.Δ.Χ. Ειδικών Μισθώσεων μετά από μετατροπή υφιστάμενης άδειας, για την Ενιαία Έδρα Περιφέρειας Αττικής

-    1 Άδεια Ε.Δ.Χ. Ειδικών Μισθώσεων – ΑμεΑ μετά από μετατροπή υφιστάμενης  άδειας, για την Ενιαία Έδρα Περιφέρειας Αττικής

-    1 Άδεια Ε.Δ.Χ. Ειδικών Μισθώσεων μετά από μετατροπή υφιστάμενης, για την Έδρα των Κυθήρων

Εκκρεμεί η υπογραφή μίας ακόμα απόφασης παραχώρησης δικαιώματος για νέα άδεια Ε.Δ.Χ. Ειδικών Μισθώσεων για την Έδρα Αγκιστρίου, η οποία θα γίνει μετά τον καθορισμό από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της διαδικασίας κλήρωσης.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στην υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία είχαν υποβάλει την αίτησή τους, για να παραλάβουν την απόφαση του Περιφερειάρχη, που έχει εκδοθεί στο όνομά τους.

Οι δικαιούχοι νέων αδειών μπορούν να αναζητήσουν το όνομά τους στη λίστα  ΕΔΩ

Επισημαίνεται ότι οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες για τα οχήματα που θα τεθούν σε κυκλοφορία με βάση τις παραπάνω αποφάσεις θα χορηγηθούν μετά την έκδοση των αποφάσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, με τις οποίες θα οριστεί το παράβολο, ο χρωματισμός των οχημάτων αυτών, οι προϋποθέσεις διάθεσης των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων για την εκτέλεση του μεταφορικού έργου, οι ενδείξεις και οι πινακίδες, τα σήματα των εδρών κ.λ.π.

Τέλος, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στην υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία είχαν υποβάλει την αίτησή τους, για να παραλάβουν την εγγυητική επιστολή που είχαν καταθέσει.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε σχετικά:

«Για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε με συνέπεια και ταχύτητα όλες τις δεσμεύσεις της και τα χρονοδιαγράμματα σχετικά με τις άδειες των ταξί. Από εδώ και πέρα την ευθύνη έχει το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων που θα πρέπει να επιταχύνει τη διαδικασία για την έκδοση των αποφάσεων».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by