Στο Αιγάλεω ο Γ. Πατούλης μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-05-30 17:40:00
0 0

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μαζί με τον με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη πραγματοποίησαν κοινή επίσκεψη στο Αιγάλεω και στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Ιωάννη Γκίκα.

 

Ο κ. Μητσοτάκης  και ο κ. Πατούλης εξέφρασαν τη στήριξη τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Αιγάλεω Ιωάννη Γκίκα τον οποίο και συγχάρηκαν  για την επικράτηση του στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο Αιγάλεω πραγματοποίησαν περιοδεία στο εμπορικό κέντρο και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής.

 

Ο Γ. Πατούλης με αφορμή την επίσκεψη του στο Αιγάλεω προχώρησε στη παρακάτω δήλωση:

 

«Η Δυτική Αττική με συγκεκριμένες δράσεις και έργα  μπορεί να  έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του λεκανοπεδίου.  Η περιφέρεια σε συνεργασία με τους δήμους, την πολιτεία και όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μπορούμε με όραμα σχέδιο και στοχευμένες παρεμβάσεις να κερδίσουμε το στοίχημα της ισότιμης ανάπτυξης όλης της Αττικής.

 

Αυτή την Κυριακή καλούμε τους πολίτες να μας δώσουν μία καθαρή εντολή να αλλάξουμε την Αττική και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της. Είμαστε λίγες μέρες πριν από το νήμα και από αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η Αττική μας έχει χάσει πολύτιμο χρόνο εξαιτίας την ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητάς της προηγούμενης διοίκησης. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε με σχέδιο, όραμα, μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες».

 

Patoylis_aigaleo-2.jpg

 

Patoylis_aigaleo-3.jpg

 

Patoylis_aigaleo-4.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by