Συνάντηση Γ. Πατούλη με τους 66 Δημάρχους την Πέμπτη
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-06-19 20:00:00
0 0

Από τώρα έχει πιάσει δουλειά ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης παρά του ότι αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

 

Ο κ. Πατούλης έχει καλέσει τους επόμενους 66 Δημάρχους Αττικής σε συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να τους κάνει γνωστές τις προθέσεις του και το πλάνο του αλλά και να γνωρίσει όσους δεν ξέρει.

 

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής έχει ξεκινήσει από την επόμενη μέρα της εκλογής του τις συναντήσεις με φορείς και οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνο ώστε να είναι έτοιμος από την πρώτη μέρα ξεκινώντας την επόμενη μέρα της Αττικής.

 

Στη συνάντηση της Πέμπτης αναμένεται να βρεθούν και Δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας που αναμένεται να παρουσιάσουν και τις δικές τους προτάσεις στον κ. Πατούλη, ο οποίος είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Δυτικό Τομέα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by