Συνάντηση Γιάννη Σγουρού με Χορστ Ράιχενμπαχ
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-12-12 17:10:00
0 0

Συνάντηση με τον Επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης» (Task Force), κ. Horst Reichenbach, είχε σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση  στα ζητήματα της άρσης των γραφειοκρατικών βαρών που παρεμποδίζουν την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ από τις Περιφέρειες, αναχαιτίζουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καταστούν αδύνατη την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα. Παράλληλα αναλύθηκαν οι τρόποι  συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Reichenbach τόνισε την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, καθώς μέσα από αυτή θα επιτευχθούν στόχοι που αφορούν στην ανάπτυξη και θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει από την ύφεση. Και σε αυτό το σημείο δήλωσε την υποστήριξή του και την πρόθεσή του να ενισχύσει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κ. Σγουρός συμφώνησε και μεταξύ άλλων διατύπωσε τη θέση ότι «για να προχωρήσει και να καταστεί αποτελεσματική οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας, πρέπει πρωτίστως να αποκατασταθεί το κλίμα εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα, το οποίο έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα. Ούτως ή άλλως, όπως υποστηρίζει και ο Πλάτωνας στην «Πολιτεία», “χρειάζεται ένας νόμος που να ορίζει ότι τα συμβόλαια θα γίνονται με κίνδυνο των δανειστών”».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by