Συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τους Περιφερειάρχες της χώρας μας
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-09-21 19:00:00
0 0

"Επιπόλαιη" χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε συνάντηση που είχε στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 με τους Περιφερειάρχες, την μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη».

Ο κ. Σαμαράς συμμετείχε στην εν λόγω συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος... θεσμός της αιρετής περιφέρειας.

Όπως τόνισε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εννέα μήνες μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη, έχουν επαληθευθεί οι προβλέψεις της ΝΔ για τα προβλήματα που δημιούργησε η «επιπόλαιη», όπως είπε, προσπάθεια μεταρρύθμισης, τώρα που έχει κατακαθίσει ο επικοινωνιακός κουρνιαχτός.

Είπε, επίσης, πως η μεταρρύθμιση βρίθει από λάθη και αναποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι στηρίζει με κάθε τρόπο και πιστεύει στο ρόλο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ως πυλώνα της ανάπτυξης του τόπου.

Ζήτησε από τους Περιφερειάρχες να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να υπάρξει ένα πιο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια και να τερματιστεί η επικάλυψη αρμοδιοτήτων.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by