Συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-07-12 10:20:00
0 0

Την πρώτη του συνάντηση μετά τις αυτοδιοίκητές εκλογές με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε στο  Φανάρι ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής  Γιώργος Πατούλης.

 

Ο Παναγιώτατος  Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.  Βαρθολομαίος συνεχάρη τον κ. Πατούλη για την εκλογή του στην θέση του Περιφερειάρχη Αττικής και σημείωσε ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον το ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Βασίλης Παπαστεργιάδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.

 

Ο Γ. Πατούλης εξέφρασε τη συγκίνηση του  και  επισήμανε ότι είναι τιμή για τον ίδιο να τον δέχεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και να του δίνει την ευλογία του.

 

«Η Περιφέρεια Αττικής θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ένωσης του Ελληνισμού και του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Αυτό σηματοδοτεί εξάλλου  και η παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλη Παπαστεργιάδη.

 

Εκκλησία, Αυτοδιοίκηση και ομογένεια αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με στόχο την ισχυροποίηση των δεσμών των Ελλήνων της διασποράς, την βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του Περιβάλλοντος.

 

Η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται στο πλευρό του απανταχού Ελληνισμού. Με τον Παναγιώτατο  Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, μας συνδέουν δεσμοί αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας. Τον τιμούμε για το πολυσήμαντο και αναγνωρισμένο παγκοσμίως έργο του, τον άοκνο αγώνα του για αρμονική και ειρηνική πανανθρώπινη συνύπαρξη, τη διαφύλαξη της Ορθόδοξης παράδοσης και την προάσπιση της απανταχού Ομογένειας. Θα είμαστε στο πλευρό του για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου του».

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής είχε συναντήσεις και εκτενείς συνομιλίες επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος με Αρχιεπισκόπους που βρίσκονταν στο Φανάρι.

 

Patoylis_fanari-1.jpg

 

Patoylis_fanari-2.jpg

 

Patoylis_fanari-3.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by