Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους των Δήμων για θέματα Αθλητισμού
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-11-08 10:00:00
0 0

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη σχετική με αθλητικά θέματα – αθλητικές υποδομές – έργα που αφορούν στον Αθλητισμό, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, Σπύρου Τζόκα.

Η σύσκεψη έγινε με αφορμή επικείμενη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Παραβρέθηκαν οι κυρίες Πουλογιαννοπούλου και Κανέλλη, Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Αθλητισμού και Τεχνικών Έργων αντίστοιχα από το Δήμο Πετρούπολης, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Παπαδιάς, ο Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Αγίας Βαρβάρας κ Ντάβιος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ιλίου κ. Αποστολόπουλος μαζί με τους κυρίους Μαριδάκη και Αλεξόπουλο, ο Εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού κ. Μπέτσης από το Δήμο Περιστερίου μαζί με τον κ. Χιώτη, καθώς και ο Εντεταλμένος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Μαλτέζος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ενημέρωσε για την πρόοδο των έργων υποδομής στον Αθλητισμό στο Δυτικό Τομέα, που προγραμματίστηκαν σε προηγούμενη παρόμοια συνάντηση πριν από δύο περίπου χρόνια, συγκέντρωσε τα νέα αιτήματα και τις προτεραιότητες των εκπροσώπων των Δήμων και των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Τζόκας δήλωσε:

«Όπως ακριβώς επιδείξαμε συνέπεια στα προηγούμενα αιτήματα που σήμερα είτε έχουν υλοποιηθεί είτε υλοποιούνται, με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσουμε και στη συνέχεια».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by