Ο Νίκος Ζενέτος στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα»
Κατηγορία : Συνεντεύξεις / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-30 15:45:00
0 0

Αγάπη και χαμόγελα εισέπραξε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά την επίσκεψή του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα», την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016.

 

Η χαρά των παιδιών, καθώς άνοιγαν τα δώρα τους με λαχτάρα, σκόρπισε συγκίνηση και αγάπη και ο Δήμαρχος Ιλίου μοιράστηκε μαζί τους μοναδικές στιγμές.

 

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του Παραρτήματος, χαιρέτισε τους εργαζόμενους και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) Σοφία Κωνσταντέλλια και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «ΜΗΤΕΡΑ», τις ανάγκες σε προσωπικό, καθώς και για τις διαδικασίες που ακολουθεί το Παράρτημα, προκειμένου βρεθεί το καταλληλότερο για τα παιδιά, που φιλοξενούνται εκεί, οικογενειακό περιβάλλον που θα τα αγκαλιάσει.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Α., ο Δήμαρχος Ιλίου,  εξέφρασε τον θαυμασμό του για την πολυεπίπεδη και βαθύτατη γνώση του αντικειμένου της και τη βεβαιότητα ότι σε συνδυασμό με την επιστημονική της κατάρτιση, θα συνεχιστεί η άρτια πορεία των παραρτημάτων που εποπτεύει. Παράλληλα, επισήμανε την αρωγή του Δήμου στο «ΜΗΤΕΡΑ» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Ιλίου εκτός από δώρα, προσέφερε είδη ατομικής υγιεινής (βρεφικές πάνες) και βρεφικό γάλα για την κάλυψη των αναγκών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα».

 

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδριάνα Αλεβίζου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου Δημήτρης Γαλούνης, Κωνσταντίνος Γκόγκος, Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά την επίσκεψή του στο Παράρτημα, μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) Σοφία Κωνσταντέλλια.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Α Σοφία Κωνσταντέλλια.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by