«Μην tweetάρετε γυμνοί, μεθυσμένοι, τρώγοντας»
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-08-20 13:15:00
0 0

Νέες οδηγίες για τη σωστή χρήση των social media από τους Αστυνομικούς, σε βάρδια ή εκτός, εξέδωσε η αρμόδια Αρχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τα εξευτελιστικά σε βάρος του προσωπικού της περιστατικά, αλλά και να τους προστατεύσει.

Οι αστυνομικοί καλούνται να μην χρησιμοποιούν τα social media, κατά τη διάρκεια του γεύματός τους ή όταν δεν είναι κατάλληλα ή επαρκώς ντυμένοι ή όταν έχουν καταναλώσει αλκοόλ.


Συχνά, κάνουν χρήση του Facebook και του Twitter, για να ενημερώσουν για την πορεία μίας έρευνας.

Δεν είναι λίγα όμως τα περιστατικά, όπου δημοσιεύουν και μοιράζονται περισσότερα από τα απαραίτητα, με αποτέλεσμα να εκτίθενται.


Η Αστυνομία ανησυχεί και προειδοποιεί, ότι αυτά τα προσωπικά δεδομένα θα μπορούσαν να γίνουν αντικείμενο εκβιασμού από κακοποιούς, που πιθανόν να τα χρησιμοποιήσουν για να απειλήσουν τους ίδιους ή τις οικογένειές τους.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by