Ψεύτικη εφαρμογή Skype μέσω Windows 8.1
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-26 12:55:00
0 0

Παρόλο που η Μicrosoft έχει υποσχεθεί να είναι πιο προσεχτική κατά την επιλογή των εφαρμογών που διατίθενται από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αποδεικνύεται αρκετές πλαστές εφαρμογές για Windows 8.1 έχουν εγκριθεί και είναι διαθέσιμες για λήψη μέσω του Windows Store.

Μια εφαρμογή με τίτλο ‘Download Skype Here’ έχει καταχωρηθεί στο διαδικτυακό κατάστημα, η οποία όπως είναι σαφές χρησιμοποιεί την ονομασία της δημοφιλούς  εφαρμογής VoIP, για να παραπλανήσει τους χρήστες ώστε να την κατεβάσουν.

Η περιγραφή της εφαρμογής είναι πολύ σύντομη και δεν αναφέρει πληροφορίες σχετικά με το app, ενώ το μοναδικό screenshot περιέχει κείμενο με πολλά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, που φανερώνει την προχειρότητα της εφαρμογής.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εφαρμογή θα πρέπει να απομακρυνθεί από το διαδικτυακό κατάστημα το συντομότερο δυνατό, ώστε να διασφαλιστεί ότι παρέχονται στους χρήστες μόνο υψηλής ποιότητας εφαρμογές.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by