Δυνατότητα μετάφρασης των tweets λόγω Μουντιάλ
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-20 12:15:00
0 0

Με το Παγκόσμιο Κύπελο σε εξέλιξη, οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο κάνουν tweeting για το ίδιο θέμα σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.


Το Twitter θέλει να καταστήσει ευκολότερο για τον καθένα, φέρνοντας τη δυνατότητα μετάφρασης στην εφαρμογή του για κινητά στο iOS app και ψάχνει στη Bing για να ανοίξει το δρόμο.


Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν τη δυνατότητα μετάφρασης στα tweets σε iOS apps, σύμφωνα με μια έκθεση του CNET. Μετά τη λήψη της ενημέρωσης του Twitter για iOS, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε ένα κουμπί μετάφρασης σε κάθε tweet για να εμφανιστεί στη μητρική τους γλώσσα.


Η ιδέα δεν είναι εντελώς νέα. Το 2012, το Twitter δοκίμασε ένα χαρακτηριστικό Μετάφρασης της Bing, που μεταφράζει αυτόματα τα tweets σε άλλες γλώσσες.


Πιο πρόσφατα, το Bing έφερε το χαρακτηριστικό μετάφρασης στο Android.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by