Νέο Chrome Beta με default φωνητική αναζήτηση
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-05-28 14:55:00
0 0

Η τελευταία δοκιμαστική (beta) έκδοση του Chrome θα κυκλοφορήσει με μια ολοκληρωμένη λύση για την πραγματοποίηση φωνητικών αναζητήσεων, ενώ το χαρακτηριστικό αυτό αναμένεται σύντομα να ξεδιπλωθεί και για τη σταθερή έκδοση του browser.


“Με την τελευταία δοκιμαστική έκδοση του Chrome, μπορείτε να πραγματοποιήσετε φωνητική αναζήτηση στην Google – χωρίς να πληκτρολογήσετε, να κάνετε κλίκ ή να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Απλά ανοίξτε μια νέα καρτέλα ή επισκεφθείτε το Google.com με τον Chrome, πείτε “Ok Google”, και στη συνέχεια αρχίστε να υπαγορεύετε την αναζήτησή σας”, επισημαίνει η εταιρεία.


Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, οι χρήστες του Chrome που έχουν ορίσει το Google σε US English θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν φωνητικές αναζητήσεις, να δημιουργούν χρονόμετρα και υπενθυμίσεις, και πολλά άλλα … με ένα απλό “Ok Google”.


Μέχρι τώρα το χαρακτηριστικό αυτό ήταν εφικτό με την εγκατάσταση μιας επέκτασης για τον Chrome ή πατώντας το κουμπί του μικροφώνου στη γραμμή αναζήτησης, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο στον περιηγητή από προεπιλογή.


Πλέον, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να επεκτείνει σταδιακά τη λειτουργία, ενθαρρύνει τους χρήστες να την ενεργοποιήσουν και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της φωνητικής αναζήτησης.Το μόνο που απαιτείται είναι να μεταβείτε στο Google.com και να πατήσετε το κουμπί του μικροφώνου. Μια κάρτα θα εμφανιστεί με την επιλογή «Enable ‘Ok Google’», και έτσι απλά θα ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by