Νέο iPhone εντός των ημερών
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-21 12:50:00
0 0

Η Γερμανική εταιρεία O2 έχει διαρρεύσει ένα εσωτερικό έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο η Apple θα ξεκινήσει την διάθεση μιας νέας έκδοσης του iPhone 5c, αυτήν την εβδομάδα.


Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετά πειστικά στοιχεία που να δείχνουν ότι το iPhone 5c είναι μια συνολική αποτυχία, φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται ακριβώς για τη συσκευή, το χρώμα ή την ικανότητα αποθήκευσης.


Αυτός είναι ο λόγος που η Apple θα ξεκινήσει να πουλά σε μια πιο ελκυστική τιμή, αυτή τη νέα έκδοση της συσκευής. Ένα εσωτερικό email που διέρρευσε από την εταιρεία, αποκαλύπτει ότι η Apple θέλει να αναπτύξει ένα iPhone 5c με χωρητικότητα 8GB σε τιμές χαμηλότερες από το αρχικό μοντέλο των 16GB (πιθανόν στα $99/€99 με διετές συμβόλαιο).


Σύμφωνα με το μήνυμα, οι τιμές μπορεί να μειωθούν και σε άλλα μοντέλα 5c. Η Apple συνεχίζει να πουλάει το iPhone 4S με συμβόλαιο για $ 0, αλλά ίσως να μην μπορεί να το κάνει για πολύ ακόμα, εάν η προσφορά για το 5c προχωρήσει.


Τα πρώτα χρώματα για το iPhone 8GB 5c, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι το μπλε και το λευκό.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by