Τα «κακόφημα» Vista είναι τα πιο δημοφιλή!
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-16 14:25:00
0 0

Δεν είναι μυστικό ότι η Microsoft έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια για να κάνει τα Windows 8.1 πιο δημοφιλή και για να πείσει τους χρήστες να αναβαθμίσουν όχι μόνο από τα Windows 8, αλλά και από παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος.

Η υιοθέτηση του νέου λειτουργικού της Microsoft φαίνεται πως πηγαίνει αρκετά καλά, κυρίως κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερευνών StatCounter, τα Windows 8.1 έχουν αυξήσει το μερίδιο της αγοράς τους, όμως το ποσοστό αυτό δεν είναι αρκετό για να ξεπεράσει κάποιες από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, όπως για παράδειγμα τα κακόφημα Vista.

Τα Windows 7 κυριαρχούν, καταλαμβάνοντας το 55,01 τοις εκατό της αγοράς – όσον αφορά το διάστημα από Σεπτέμβριο του ‘13 έως και Αύγουστο του ’14 – ενώ τα Windows XP ακολουθούν με 18,43 τοις εκατό. Τα Mac OS X είναι το τρίτο κατά σειρά λειτουργικό στην προτίμηση των χρηστών, με 8,2 τοις εκατό.

Το πιο ανησυχητικό, ωστόσο, είναι ότι παρά τις προσπάθειές της Microsoft να φέρει τα Windows 8.1 στο προσκήνιο, τα Windows Vista συνεχίζουν να έχουν περισσότερους χρήστες.Τα Windows Vista θεωρούνται μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Microsoft όσον αφορά τα λειτουργικά της συστήματα, παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να καταλαμβάνουν το 4,19 τοις εκατό της αγοράς, ενώ τα Windows 8.1 τροφοδοτούν μόλις το 3,87 τοις εκατό των desktop υπολογιστών σε όλο τον κόσμο. Τα Windows 8, ωστόσο, πηγαίνουν πολύ καλύτερα, καθώς κατέχουν μερίδιο της τάξης του 7,83 τοις εκατό.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by