Το Facebook Messenger δοκιμάζει τα SMS
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-02-15 13:00:00
0 0

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι θέλει να φέρει πίσω την υποστήριξη SMS στο Messenger ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών. Τουλάχιστον για τώρα, και οι δυο λειτουργίες είναι μόνο για χρήστες Android.

H Android Police νωρίτερα ανέφερε ότι εντόπισε τα νέα χαρακτηριστικά στη δημοφιλή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων. Η υπηρεσία υποστήριζε SMS αλλά η λειτουργία καταργήθηκε το Νοέμβριο του 2013. Εκείνη την εποχή το Facebook είχε δηλώσει ότι απλά η λειτουργία δεν απογειωνόταν!

Ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στο VentureBeat: “Στο Messenger πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε νέους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες θα επικοινωνούν απρόσκοπτα με όλους. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τη δυνατότητα οι χρήστες να φέρουν όλες τις συνομιλίες τους και από SMS και από Messenger σε ένα μέρος. Είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να πάρετε, δείτε και απαντήσετε σε όλα σας τα SMS σε μία μόνο εφαρμογή. Επιτρέποντας την πρόσβαση στα SMS έχετε συγχρόνως κι όλες τις άλλες δυνατότητες που προσφέρει το Messenger.”

Το κοινωνικό δίκτυο αρνήθηκε να πει πόσοι χρήστες θα επωφεληθούν από αυτή τη λειτουργία. Η δοκιμή είναι μόνο για ένα μικρό αριθμό χρηστών Android στις ΗΠΑ.

Με την αυξανόμενη σημασία των μηνυμάτων μεταξύ των επιχειρήσεων για να επικοινωνούν με τους πελάτες τους, η υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών γίνεται όλο και πιο κρίσιμη! Το Facebook επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε αυτό το χαρακτηριστικό για χρήστες Android!

Η εταιρία θέλει οι χρήστες που αλλάζουν συνεχώς συσκευές για να διαχειριστούν πολλαπλούς λογαριασμούς να το κάνουν πλέον εύκολα χωρίς να κάνουν συνεχώς login και  log out. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανοίξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Messenger και προσθέστε χρήστες. Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στις ΗΠΑ!

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by