Το Instagram προσθέτει 10 νέα χαρακτηριστικά
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-16 13:40:00
0 0

Τα φίλτρα φωτογραφιών είναι πλέον μόνο η κορυφή του παγόβουνου, όταν πρόκειται για την επεξεργασία εικόνων στο Instagram.

Η υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών ανακοίνωσε 10 νέα εργαλεία επεξεργασίας, τόσο για iOS όσο και για Android. Εκτός από τις νέες ρυθμίσεις, όπως αντίθεση, φωτεινότητα και saturation, τα φίλτρα του Instagram έχουν επίσης αλλάξει. Οι χρήστες μπορούν τώρα να ρυθμίσουν την ένταση του φίλτρου με μια γραμμή κύλισης.

Το Instagram ξεκίνησε τη χρήση της γραμμής κύλισης τον Μάρτιο με το εργαλείο Lux, το οποίο χρησιμεύει ως ένα ελαφρύ «γέμισμα» φωτός για σκοτεινές φωτογραφίες. Αυτή η γραμμή κύλισης είναι τώρα διαθέσιμη σε μια σειρά από λειτουργίες επεξεργασίας, δίνοντας στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στον τρόπο που εμφανίζονται οι αλλαγές τους.

Η εταιρεία κατασκευάζει τη νέα σουίτα εργαλείων εδώ και έξι μήνες. Για μερικά εργαλεία, όπως το vignette που επηρεάζει το φωτισμό γύρω από τα άκρα μιας εικόνας, οι μηχανικοί στο Instagram μελέτησαν φωτογραφικές μηχανές με φιλμ για να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο το φως κάμπτεται μέσα από διαφορετικούς φακούς, υποστηρίζει εκπρόσωπος του Instagram.

Η πλήρης λίστα των εργαλείων επεξεργασίας περιλαμβάνουν Προσαρμογή (σας επιτρέπει να περικόψετε και να «ισιώσετε» φωτογραφίες ταυτόχρονα), φωτεινότητα, αντίθεση, warmth, saturation, τονισμό, σκιές, vignette, sharpen και filter strength (το εργαλείο border βρίσκεται τώρα μέσα στο filter strength).

Περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας στο Instagram είναι «καθοδόν», παρόλο που ο εκπρόσωπος δεν αναφέρει συγκεκριμένα. Θα προστεθούν στο app όταν ολοκληρωθούν. Το Instagram αναμένει τα νέα εργαλεία επεξεργασίας να είναι διαθέσιμα σε iOS και Android χρήστες, καθώς οι ενημερώσεις του app ξεκίνησαν στο App Store και το Google Play Store.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by