Χαρακτηριστικό του LinkedIn εκθέτει email
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-19 14:20:00
0 0

Ένας από τους κινδύνους χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφορά τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε μόνο με τους φίλους σας να διατίθενται εν τέλη σε όλους.


Μερικές φορές συμβαίνει και αυτό γιατί οι φίλοι μπορεί να προδώσουν την εμπιστοσύνη σας, αλλά το πιο ανησυχητικό είναι οι περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να σας μπλέξει η ίδια η κοινωνική πλατφόρμα, εκθέτοντας τα δεδομένα σας στον βωμό του μάρκετινγκ.

Το LinkedIn έχει δώσει μεγάλη αξία σε ένα παλιό ρητό που αναφέρει: «Σημασία έχει ποιόν ξέρεις». Ως χρήστης του LinkedIn, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με όσους πιστεύετε ότι γνωρίζετε επαγγελματικά ή προσωπικά, αλλά επίσης μπορείτε να συστηθεί τε και σε κάποιον στέλνοντας αίτημα.

Οι διασημότητες, τα στελέχη ή άλλοι χρήστες του LinkedIn που θέλουν να αποφύγουν ανεπιθύμητα αιτήματα μπορούν να το κάνουν με μια επιλογή που αναγκάζει τον αιτούντα να παράσχει την προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by