Αιγόκερως (22/12-19/1)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερος είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων.

Σεπτέμβριος 2018

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε νέες, πιο ουσιαστικές και οικείες φιλίες, να αποδεχτείτε συναντήσεις για διασκέδαση ή απλά να σηκώσετε επιτέλους το τηλέφωνο σε αυτόν τον φίλο που έχετε να δείτε καιρό. Η Αφροδίτη κινείται στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας κι εσείς κάνετε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε νέα άτομα, μπορεί πραγματικά να κάνετε μια βαθιά και μακρά φιλία. Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και τα χρήματα σας δημιουργούν πίεση και άγχος. Η ροή των εσόδων σας θα μπορούσε να ανατραπεί και ταυτόχρονα μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σας. Από τη θετική πλευρά, το διαδικτυακό μάρκετινγκ μπορεί να σας αποφέρει χρήμα, αν και πάντα συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί, αφού δεν θέλετε να στερέψουν οι αποταμιεύσεις σας.

Τα σύννεφα που στέκονταν καιρό τώρα πάνω από το κεφάλι σας αναχωρούν και η περιπετειώδης ενέργειά σας επιστρέφει. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της αισιοδοξίας, και επαναφέρει την χαρούμενη και ενθουσιώδη διάθεσή σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, ανοίγεται ένα ευρύ πεδίο νέων δυνατοτήτων που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν. Βγαίνετε έξω στη ζωή και πάλι και θα αναζητήσετε νέους φίλους, νέες ιδέες και νέους τρόπους σκέψης. Ίσως οργανώσετε ένα ταξίδι ή βρείτε αυτό που χρειάζεστε σε ένα καλό βιβλίο ή σε κάποιον που προκαλεί τη σκέψη σας. Ίσως ακόμα ενεργοποιήσετε το επιχειρηματικό μυαλό σας και κάνετε μια νέα επαγγελματική εκκίνηση.

Ακόμα κι αν είναι Σαββατοκύριακο, θέλετε να ξεκουραστείτε στον καναπέ σας και να μην μιλάτε πολύ! Ο προηγούμενος πολυάσχολος μήνας σας αφήνει με κούραση, έτσι επιδιώκετε να μείνετε στην άνεση και την ηρεμία του σπιτιού σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας. Αφήνετε όλους τους άλλους να πηγαίνουν από το ένα πάρτι στο άλλο, εσείς θέλετε χαλάρωση και γαλήνη. Το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν δυσαρεστήσετε κάποιους. Από τη στιγμή που ο τέταρτος οίκος κυβερνά τα οικεία πρόσωπα, είναι πολύ καλή στιγμή να συναντηθείτε με τους πιο κοντινούς φίλους σας και μέλη της οικογένειάς σας αλλά και να πάρετε συναισθηματική στήριξη.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by