Αιγόκερως (22/12-19/1)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερος είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων.

Ιανουάριος 2019

Αφήστε το παρελθόν και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας ζητά να παραδοθείτε στο σύμπαν, ξέρει τι είναι καλύτερο για σας. Ώρα να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μένοντας στην ηρεμία του σπιτιού σας, δεν πειράζει κι αν πέσετε σε χειμερία νάρκη, εξάλλου είναι χειμώνας! Η δυναμική ενέργεια του Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να σας φέρει μια μετακίνηση, μια εγκυμοσύνη ή κάποια αλλαγή γύρω από το νοικοκυριό σας. Μπορεί ακόμα να φιλοξενήσετε κάποιους στο σπίτι σας, αλλά δεν θα είστε και τόσο καλοί οικοδεσπότες! Κι αν αισθάνεστε πίεση στο σπίτι σας, αναδιατάξτε τα έπιπλα και βεβαιωθείτε ότι ο χώρος σας σάς κάνει να νιώθετε γαλήνη και ειρήνη.

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας μπορεί να αλλάξει ξαφνικά τα πάντα γύρω σας. Ξεκινά κάτι καινούργιο στη ζωή σας, το φεγγάρι θέτει τις βάσεις για ευκαιρίες αλλαγής ζωής τους ερχόμενους έξι μήνες, ίσως γύρω από ένα προσωπικό έργο ή μια δική σας επιχείρηση. Το φεγγάρι σας βγάζει από τη συνήθη ρουτίνα σας, ειδικά αν ήσασταν κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια τον τελευταίο καιρό. Είναι επίσης η πρώτη έκλειψη στο ζώδιό σας για το 2019, έτσι προετοιμαστείτε για κάποια συναρπαστικά νέα ή μια δελεαστική προσφορά που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και προσέξτε τα σημάδια!

Οι δυνάμεις σας να έλξετε όποιον/α επιθυμείτε είναι αναμφισβήτητες αυτό το μήνα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό όγδοο οίκο σας, φέρνοντας τους πιο … σέξι υποψηφίους στο δρόμο σας. Σε έναν ιδανικό κόσμο, το πάθος και η εμπιστοσύνη πάνε πάντοτε χέρι-χέρι. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση μπορεί και όχι, έτσι εξοικονομήστε ενέργεια για ανθρώπους που έχουν και τα δύο, ναι … κάπου υπάρχουν. Έχετε βρει ήδη το άλλο σας μισό; Ξεχάστε τις βόλτες, η διασκέδαση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, όπου μπορείτε πραγματικά να επισφραγίσετε το δεσμό σας. Και επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά τις αποταμιεύσεις, μια πηγή εισοδήματος που σας παρείχε οικονομική ασφάλεια μπορεί να «εκλείψει» από τη ζωή σας και να αντικατασταθεί από μια άλλη, πιο ενδιαφέρουσα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by