Δίδυμοι (21/5-21/6)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Δίδυμοι είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Διδύμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Η διπλωματία σας αποδίδει καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Σας βοηθά να προβάλετε τη δημιουργικότητά σας και τις ιδέες σας, εξορμάτε σε ένα κοινωνικό ξεφάντωμα, είστε γρήγοροι και κινητικοί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των έξι εβδομάδων, είστε σε νοητική εγρήγορση, ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, ακόμη και τα πιο απίθανα. Οι γύρω σας είναι ενθουσιασμένοι από τις δυνάμεις της πειθούς σας, και πραγματικά, τίποτα δεν σας σταματά. Επισήμανση: Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ερμής είναι ανάδρομος, έτσι σκεφτείτε πολύ καλά τι λέτε και πως κινείστε. Ενεργώντας εγωιστικά και αλαζονικά, δεν μπορείτε ποτέ να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις.

 

Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς δείχνει τον τρόπο για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και θα μπορούσε να φέρει ένα νέο κύμα ευημερίας. Οι εκλείψεις φωτίζουν ό, τι κρύβεται στις σκιές, ίσως να μην έχετε δει αυτό που έρχεται! Κάτι που ίσως κάνατε για μηδενική αμοιβή θα μπορούσε να αποδειχθεί μεγάλο ταλέντο που επωφελείστε τους επόμενους έξι μήνες. Αν χρειάζεται να αλλάξετε τον προϋπολογισμό σας, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια κλήση αφύπνισης. Μην είστε νωχελικοί, αναζητήστε μια εργασία που σας προσφέρει καλύτερο μισθό. Εάν πρέπει να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας για να βελτιώσετε το μισθό σας, επενδύστε τώρα στην εκπαίδευση.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη στον οικείο όγδοο οίκο σας επισφραγίζει τη … συμφωνία για μια πιο οικεία σχέση με το σύντροφό σας. Θα μπορούσε επίσης να φέρει ένα σημαντικό σημείο καμπής σε μια σημαντική σχέση σας, ίσως ακόμη και ένα τέλος. Έχει έρθει η ώρα να αποφασίσετε … ή όλα ή τίποτα! Αισθάνεστε τα πάντα «μαύρο-άσπρο» τώρα, έτσι θα πρέπει να είστε αρκετά σαφείς και σίγουροι όσον αφορά το ποια κατεύθυνση θα πάρετε. Ωστόσο, ίσως πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες έως ότου εξασθενίσει η ένταση της έκλειψης πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Αυτή η έκλειψη μπορεί επίσης να επιφέρει σαρωτικές οικονομικές αλλαγές. Η ακίνητη περιουσία σας, μια συνεργασία ή μια ευκαιρία για παθητικό εισόδημα θα μπορούσε να σας αποφέρει ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by