Δίδυμοι (21/5-21/6)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Δίδυμοι είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Διδύμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

Σεπτέμβριος 2018

Αλλάξτε ριζικά τις καθημερινές σας συνήθειες και θα λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, κοιτάζετε την υγεία σας, αλλάζοντας το μενού σας και ξεκινώντας μια πιο υγιεινή διατροφή. Έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας βοηθούν, ίσως ακόμα κάνετε το βιογραφικό σας για μια νέα δουλειά ή προσλάβετε έναν πάροχο υπηρεσιών, όπως μια babysitter ή οικιακή βοηθό. Η αισιοδοξία σας και το πάθος σας για ζωή είναι μεταδοτικά καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό και ενθουσιώδη ένατο οίκο σας. Ίσως σχεδιάσετε ένα ταξίδι κάπου μακριά ή ακόμα και στα πέρατα της γης για να απολαύσετε τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες σας. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε κίνητρα να δημοσιεύσετε αυτό το μυθιστόρημα που κρυβόταν καιρό στον υπολογιστή σας.

Ώρα να αφήσετε στην άκρη την έντονη κοινωνική ζωή σας και να γαλουχήσετε τις πιο οικείες σχέσεις σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δίνετε έμφαση στα πιο προσφιλή πρόσωπα στη ζωή σας. Οι γυναίκες, τα παιδιά σας και οι γονείς σας εμπλέκονται στα γεγονότα που θα συμβούν, έχετε μια έντονη επιθυμία να καλλιεργήσετε αυτές τις σχέσεις και να συνδεθείτε βαθύτερα συναισθηματικά. Αντί να λειτουργείτε στο δικό σας … τρελό ρυθμό, πηγαίνοντας από ραντεβού σε ραντεβού, τώρα είστε διατεθειμένοι να αποσυρθείτε στο σπίτι σας και να απολαύσετε τη μοναξιά. Τίποτα δεν σας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους από το να χάνεται το μυαλό σας ξεφυλλίζοντας ένα καλό βιβλίο στην ηρεμία και τη γαλήνη.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας, κι εσείς αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας ή ενημερώνετε το προφίλ και τις φωτογραφίες των social media. Προσέξτε τα μηνύματά σας στα κοινωνικά δίκτυα και βεβαιωθείτε ότι δεν δημοσιεύσατε κατά λάθος ψεύτικη είδηση. Εάν το κάνατε, πάρτε το πίσω και ζητήστε συγγνώμη! Ίσως ακόμα πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε μια φιλανθρωπική ενέργεια ή ακόμα και μια δωρεά. Ή οι πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες σας, σας κάνουν ηγέτη σχετικά με τη διοργάνωση μιας ομάδας όπου όλοι μαζί αγωνίζεστε για ένα σκοπό. Ίσως ακόμα η πρωτοβουλία σας για ένα έργο εγκριθεί από τους ανωτέρους σας και έχετε συμμάχους σας τους συναδέλφους σας για να φέρετε εις πέρας όλοι μαζί μια σημαντική αποστολή.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by