Ιχθείς (20/2-20/3)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους, η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο.

Σεπτέμβριος 2018

Σκεφτείτε τη δική σας φιλοσοφία ζωής και πώς εξελιχθήκατε τον τελευταίο καιρό. Η Αφροδίτη κινείται στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και σας καλεί να μοιραστείτε τις πιο μύχιες ιδέες και πεποιθήσεις σας, σίγουρα θα βοηθήσετε τους άλλους να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή. Το ευαίσθητο ζώδιό σας επηρεάζεται από την απομάκρυνση των αγαπημένων σας προσώπων, αισθάνεστε πόνο και θλίψη όταν σκέφτεστε να χωρίσετε με κάποιον/α που πραγματικά αγαπάτε. Αλλά ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να δίνετε συναισθηματική αξία σε πρόσωπα που δεν σας σέβονται, η ψυχική ηρεμία σας είναι πολύτιμη.

Η ζωή σας ανήκει και είναι στο χέρι σας να νιώσετε ευτυχισμένοι. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να βάλετε τάξη στο χάος της ερωτικής και επαγγελματικής σας ζωής, λειτουργώντας με σύστημα και οργάνωση και δίνοντας τη δέουσα προσοχή στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο για σας τώρα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο με τον αγαπημένο σας ή/και κάποιον συνεργάτη σας, επιλέγετε τον καλύτερο σύντροφο μέσα από τους πολλούς που κοιτούν τα έντονα μάτια σας και διεκδικούν την καρδιά σας. Συμβουλή: Στο ζώδιό σας αρέσει να λέει «ναι» σε όλα, αλλά αυτό φυσικά οδηγεί σε καταπίεση και συναισθηματική υπερφόρτωση. Αρκετά πια!

Αλλάξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας! Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας επισημαίνει ότι για να έχετε οικονομική σταθερότητα θα πρέπει να αλλάξετε τις συνήθειές σας. Σας ωθεί να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο αντίληψης της αξίας του χρήματος, πράγμα το οποίο είναι, χωρίς αμφιβολία, λίγο δύσκολο για το ευαίσθητο και συμπονετικό ζώδιό σας. Αλλά μπορείτε να δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης, κι όταν το ακολουθήσετε θα αισθανθείτε δυνατοί και ευτυχισμένοι. Αυτή την ώθηση σας τη δίνει το φεγγάρι, καθώς σας βοηθά να θέσετε προτεραιότητες και να απλοποιήσετε τη ζωή σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by