Ιχθείς (20/2-20/3)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους, η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Η ακαταστασία σάς κάνει … τρελούς, δεν μπορείτε να ανεχτείτε την αταξία στην καθημερινή σας ζωή αλλά ούτε και την αλλαγή του προγράμματός σας καθώς τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκονται στον καθημερινό έκτο οίκο σας.  Τοποθετήστε τα πράγματα στα σωστά σημεία τους, αυτό θα σας καθησυχάσει και θα σας ηρεμήσει. Η αποτελεσματικότητά σας στην εργασία σας είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους συναδέλφους σας και τους ανωτέρους σας, αλλά μην τρελαίνεστε. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την κοινή λογική, δηλαδή να ξεχάσετε ότι έχετε ένα ραντεβού ή μια υποχρέωση. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος διέπει την παροχή υπηρεσιών, τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσαν να προκαλέσουν διχογνωμία ή/και συγκρούσεις με ένα βοηθό ή κάποιον εργαζόμενό σας.

 

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, και με την Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε οι πιο σαγηνευτικοί όλων! Αναβιώνουν το πάθος και ο ρομαντισμός σας, έτσι μια νέα αγάπη έρχεται απροσδόκητα στη ζωή σας ή ζείτε το χαμένο πάθος με τον αγαπημένο σας. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις σκιές, έτσι θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική είδηση (ή ακόμη και να ανακαλύψετε μια εγκυμοσύνη εντός έξι μηνών από αυτή την έκλειψη). Παρόλο που αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο συγκλονιστικό, ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσετε σε αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Απλά αποδεχτείτε το, αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνει. Ίσως ακόμα προβάλετε τα ταλέντα σας, είστε στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης και γοητεύετε, ξεκινώντας την εκπόνηση ενός νέου δημιουργικού έργου.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, δημιουργεί τάσεις ανεξαρτησίας και ελευθερίας αλλά και μια απροσδόκητη αλλαγή σε μια φιλία ή μια εκπληκτική ευκαιρία να συνεργαστείτε ή να ενσωματωθείτε σε μια νέα ομάδα. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας εμπνεύσει με μια σημαντική αποκάλυψη, να ακολουθήσετε ένα νέο, μη συμβατικό μονοπάτι στη ζωή σας. Δεν έχετε πραγματικά ποτέ πρόβλημα στο να γνωρίσετε νέο κόσμο, από οποιαδήποτε κοινωνική τάξη προέρχονται οι άνθρωποι αυτοί, και η προσαρμόσιμη φύση σας θα μπορούσε πραγματικά να σάς φέρει σε επαφή με άτομα που θα αλλάξουν στο μέλλον τη ζωή σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by