Ιχθείς (20/2-20/3)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους, η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο.

Ιανουάριος 2019

Η φιλοδοξία σας αναφλέγεται και βλέπετε την τεράστια αξία σας χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, Κάνετε ένα (αρκετά) παραδοσιακό σχέδιο για να προχωρήσετε στην καριέρα σας, να πάρετε αυτό που θέλετε. Εστιάζεστε σε μεγαλύτερα κέρδη στην επιχείρησή σας, ακολουθείτε την παράδοση και τις συμβουλές έμπειρων και σοφών ανθρώπων. Τα χρήματα θα είναι στο μυαλό σας όλο το μήνα, καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των οικονομικών σας. Τα αστέρια σας δίνουν το κίνητρο να γεμίσετε τις τσέπες σας. Η προσπάθειά σας προς την οικονομική ασφάλεια μεταφράζεται σε επιπλέον ώρες στο γραφείο. Θα κάνετε ό, τι χρειάζεται για να βεβαιωθείτε ότι καλύπτονται όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, έτσι σας ζητά να καταγράψετε τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας και τα όνειρά σας. Μην εκπλαγείτε αν κάποιες από τις ιδέες σας σάς φαίνονται περίεργες δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος διέπει τις αντισυμβατικές μεθόδους. Θέστε νέους στόχους γρήγορα και ετοιμαστείτε να αναλάβετε δράση αμέσως, γιατί δεν είναι ώρα να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Τους επόμενους έξι μήνες, ο κοινωνικός σας κύκλος θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά ή θα μπορούσατε να γίνετε μέλος μιας πρωτοποριακής ομάδας ή επαγγελματικής συνεργασίας. Να είστε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες, θα εκπλαγείτε με τη σύμπνοια απόψεων και ιδεών που θα υπάρχει!

Αν η εργασία σας δεν σας αμείβει ικανοποιητικά ή έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας, η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της ευεξίας, αλλάζει τις καταστάσεις στη ζωή σας. Με τις εκλείψεις, πρέπει να δράσετε, όχι να σκέπτεστε. Αν σας καλεί μια νέα εργασία, το χρωστάτε στον εαυτό σας για να την εξερευνήσετε. Μήπως έχετε επικρίνει τον εαυτό σας δίνοντας σημασία στο σώμα σας αντί του περιεχομένου του χαρακτήρα σας; Τι θα λέγατε να αποδεχτείτε και τα δύο, ακριβώς όπως είναι; Αυτή η έκλειψη σας υπενθυμίζει ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, οπότε αντί να προσπαθείτε να μιμηθείτε κάποια πρότυπα, αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by