Καρκίνος (22/6-22/7)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Ο ανώριμος Καρκίνος θα χρειαστεί τη συνεχή υποστήριξη των άλλων, όμως εκείνος που έχει εξελιχθεί ως προσωπικότητα κι έχει ωριμάσει συναισθηματικά, θα κινηθεί με επιτυχία ως ανεξάρτητος άνθρωπος. Θέλει την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.

Ιανουάριος 2019

Βάλτε πρόγραμμα στη ζωή σας! Η Αφροδίτη κινείται στον υγιή έκτο οίκο σας, και σας κρούει τον κώδωνα για υγιή διαβίωση. Μετά από τις προηγούμενες διασκεδαστικές εβδομάδες, είστε έτοιμοι να αλλάξετε συνήθειες, ασχολείστε περισσότερο με το σώμα σας και τη διατροφή σας. Ο Άρης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σάς δίνει πρόσθετη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά στην καριέρα σας, να οδεύσετε στην επαγγελματική επιτυχία. Ίσως να ξεκινήσετε ένα νέο έργο που πιθανό να σας αγχώσει ή να αναλάβετε μια ευθύνη που είναι λίγο πάνω από τα μέτρα σας. Λοιπόν, ακόμα κι αν η σκέψη για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου σας κάνει να τρέμετε, στο τέλος θα κερδίσετε. Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας!

Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλάζει το παιχνίδι της ζωής σας, φέρνοντας νέα δεδομένα στις πιο οικείες σχέσεις σας. Μήπως σκέφτεστε να παντρευτείτε ή να συγκατοικίσετε; Εάν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες προοπτικές τους επόμενους έξι μήνες και αυτό θα συμβεί όταν δεν το περιμένετε. (Είναι σίγουρο). Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε μια συμφωνία, να διαπραγματευτείτε μια σύμβαση και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα πρόσωπο ισχύος. Πείτε «ναι» σε νέες συνεργασίες, τα άτομα θα αποδειχτούν αξιόπιστα για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και το μυαλό σας είναι στα οικονομικά σας. Επιτέλους, η δουλειά που περιμένατε καιρό μπορεί τώρα να ξεκινήσει με καλές οικονομικές προοπτικές. Αν ήρθε η ώρα να φύγετε από μια αδιέξοδη εργασία, αυτή η έκλειψη επιταχύνει την αναχώρησή σας. Μπορεί να είναι τρομακτικό για το ανασφαλές ζώδιό σας να φύγετε έτσι, αλλά το να παραμένετε σε δυσάρεστες καταστάσεις για την ασφάλεια, είναι αδιέξοδο. Στην άλλη άκρη του φάσματος, βεβαιωθείτε ότι κάνετε σχέδια αποταμίευσης. Θα μπορούσατε να εξαναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να μαζέψετε χρήματα ή να επενδύσετε σε κάτι διαρκούς αξίας. Ίσως προσλάβετε έναν οικονομολόγο, εάν τα οικονομικά της επιχείρησής σας δεν βαίνουν καλώς.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by