Καρκίνος (22/6-22/7)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Ο ανώριμος Καρκίνος θα χρειαστεί τη συνεχή υποστήριξη των άλλων, όμως εκείνος που έχει εξελιχθεί ως προσωπικότητα κι έχει ωριμάσει συναισθηματικά, θα κινηθεί με επιτυχία ως ανεξάρτητος άνθρωπος. Θέλει την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.

Σεπτέμβριος 2018

Βρίσκεστε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, ο μαγνητισμός σας τραβά τα βλέμματα καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αφήστε τον ανταγωνισμό και εκφράστε το θαυμασμό και την εκτίμηση στον αγαπημένο σας. Στείλτε ένα ευχαριστήριο μήνυμα μετά από μια συνάντηση ή κάντε ένα μικρό συμβολικό δώρο. Τώρα, αυτές οι ενέργειές σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απομακρύνετε τις κακεντρεχείς σκέψεις που σας άφησε το παρελθόν, είναι το αίτημα του Άρη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Αν κρατάτε ακόμα μέσα σας συσσωρευμένη μνησικακία για κάποιον, ο κόκκινος πλανήτης θα μπορούσε πραγματικά να απελευθερώσει όλη αυτή την αρνητική ενέργειά σας.

Κινηθείτε και μιλήστε! Καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, το μυαλό σας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, θέλετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας γρήγορα, δεν μπορείτε να κρύψετε τις σκέψεις σας κι αυτό φαίνεται στο χαμόγελό σας. Η πειθώ σας και η διπλωματία σας θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σας και εκείνους στους οποίους ελπίζετε να πουλήσετε ένα προϊόν ή ακόμα και το πρόσωπο που δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σας. Για να αξιοποιήσετε αυτή την νοητική ενέργεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει χρονοδιάγραμμα στις σημαντικές συναντήσεις σας. Μην παρασύρεστε από ειδήσεις που θα ακούσετε (ή ακόμα χειρότερα, τα κουτσομπολιά) ιδιαίτερα στην επαγγελματική αρένα.

Μη βιάζεστε να αλλάξετε τα πράγματα στην εργασία σας, ούτε και να νομίζετε ότι είστε ο αήττητος πολεμιστής. Με την πανσέληνο να ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της επιτυχίας, θα έχετε κάποιες μεγάλες ιδέες για τις οποίες πρέπει να δράσετε άμεσα. Πώς θα αναρριχηθείτε στη σκάλα της επαγγελματικής επιτυχίας; Έχετε πλάι σας όλη αυτή την ενθουσιώδη σεληνιακή ορμή που σας υποκινεί. Εάν ήσασταν ο καλός εργαζόμενος που έλεγε πάντα «ναι» σε όλα, τώρα αλλάζετε αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς και γίνεστε ο ηγέτης που σας ακολουθούν οι άλλοι. Ξέρετε πολύ καλά ότι ο σκοπός ενός πραγματικού ηγέτη είναι η προθυμία του να αναλάβει το ρόλο του πρωτοπόρου και να πάρει ρίσκα στο όνομα αυτού που πιστεύει.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by