Καρκίνος (22/6-22/7)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Ο ανώριμος Καρκίνος θα χρειαστεί τη συνεχή υποστήριξη των άλλων, όμως εκείνος που έχει εξελιχθεί ως προσωπικότητα κι έχει ωριμάσει συναισθηματικά, θα κινηθεί με επιτυχία ως ανεξάρτητος άνθρωπος. Θέλει την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Να είστε προσεκτικοί και επιμελείς όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας, η ισορροπία του προϋπολογισμού σας σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το περιττό άγχος και τις αποτυχίες. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς ζητούν να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές και την υπερβολική αισιοδοξία για τα οικονομικά σας. Προσέξτε τις ενέργειές σας, αν εναρμονίζονται με τις βασικές αξίες σας. Για παράδειγμα, αν λέτε ότι θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα σπίτι, μπορείτε να κόψετε τις περιττές σπατάλες; Εάν το σύμπαν σας έχει φέρει μια νέα εργασία, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να προετοιμαστείτε και να αξιολογήσετε αν αυτή η δουλειά εξυπηρετεί τους στόχους σας.

 

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σας, γιορτάστε! Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας μαζί με την Αφροδίτη σάς κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστούς. Εξελίσσουν τη ζωή σας σε γρήγορους ρυθμούς. Αυτή η έκλειψη σας ωθεί να κάνετε μακρόχρονες αλλαγές και να συνεχίσετε να κυνηγάτε ατρόμητα τα όνειρά σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε μια λίστα με τις επιθυμίες σας και μην κάνετε πίσω. Κάντε τα πιο μεγάλα όνειρα! Και υπάρχει ένα διπλό μπόνους: Οι σπόροι που φυτεύετε σήμερα θα εκδηλωθούν σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, διπλασιάζοντας τα δώρα που μπορεί να φέρει το φεγγάρι. Συνεχίστε να αγωνίζεστε, και όπως είπε ο Κομφούκιος, «αυτός που θέλει να είναι σταθερά ευτυχισμένος πρέπει να αλλάζει συχνά».

 

Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι αν βγαίνετε με κάποιον/α για κάποιο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να υπάρξει προοπτική δέσμευσης στον ορίζοντα, καθώς οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν τολμηρά σημεία καμπής. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, εσείς και ο σύντροφός σας θα μπορούσατε να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, είτε αυτό σημαίνει να μετακομίσετε μαζί, να αγοράσετε ένα σπίτι ή να παντρευτείτε. Οι Σεληνιακές εκλείψεις δεν ανέχονται μεσοβέζικες καταστάσεις, οπότε ή θα προχωρήσετε στη δέσμευση ή τον χωρισμό. Συμβουλή! Κατανοήστε ότι όλες οι ώριμες σχέσεις απαιτούν συμβιβασμό, έτσι ώστε κανένας να μην αισθάνεται περιορισμένος.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by